Behzat Ç. 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Ahu Türkpençe ortaya çıkıyor!

Sevilen internet dizisi Behzat Ç.'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
02 Ağustos 2019 - 15:43
Yeni Bölüm

Behzat Ç. 3. bölüm fragmanı izleyicisi ile buluşturuldu... Merakla beklenen yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sevilen oyuncu Ahu Türkpençe'nin de dahil olduğu Behzat Ç. yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

19-08/02/behzat-c-yeni-bolum.jpg

Behzat Ç.'de 2. bölümde neler oldu?

Uzun bir süredir devam eden heyecanlı bekleyişin ardından Behzat Ç. yeni sezon bölümleri yayınlanmaya başladı. Sevilen dizinin son bölümünde, cinayet büroda yaşanan bu ölümlerin arkasında Ercüment'in olduğu anlaşıldı. Meral'in ölümünü aydınlatmak için Behzat'ı da olayların içine çeken Ercüment Çözer'in en sonunda görünmesi büyük bir heyecan da yarattı...

19-08/02/behzat-c-yeni-bolum-ahu-turkpence.jpg

Behzat Ç. yeni sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ahu Türkpençe'yi de gördüğümüz Behzat Ç. dizisinin 3. bölümünde heyecan ve merak dozu biraz daha artacak gibi görünüyor... Heyecanla beklenen polisiye türdeki dizi Behzat Ç.'nin yeni bölümü 8 Ağustos Perşembe günü izleyenlerinin karşısında olacak...

Behzat Ç. 3. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin