Behzat Ç. 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Savcı Esra'nın hayali Behzat'ın peşini bırakmıyor..

Televizyon ekranlarının fenomen dizisi yeni sezonda da nefes kesiyor..

Merve Mutlu
09 Ağustos 2019 - 14:54
Magazin

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı ve "Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile uzun bir ekran arasının ardından yeniden çekilmeye başlayan efsane dizi Behzat Ç.'nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-08/09/beezat.png

Yayınlandığı dönemde adından sıkça söz ettiren ve samimiyetiyle izleyicileri kendisine hayran bırakarak ekranlara veda ettiğinde bile tekrarları defalarca izlenen dizinin devamı BluTv için çekilmeye devam ediyor. Başlayan yeni sezonda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu gibi eski isimlerin yanı sıra Belçim Bilgin ve Ahu Türkpençe gibi yeni isimler de kadroda buluştu. 

Behzat Ç. 3. bölümde neler oldu?

19-08/09/3-bolum.png

Başarılı dizi Behzat Ç.'nin  4. sezon 3. bölümünde KHK'lıları ve çocuk istismarı konularını ele aldı. Çok zor bir dosyanın şubeye intikal etmesi ile Ercüment Çözer zor anlar yaşadı. Behzat, görevine tam anlamıyla geri döndü ve hayatında neler olduğunu anlamaya çalıştı. 

Behzat Ç. 4. bölüm ne zaman yayınlanacak? Neler olacak?

19-08/09/4-bolum.png

Sevilen dizinin yeni bölümünde: Behzat'ın kafası iyice karışıyor. Neler olduğunu anlamaya çalışan Behzat Amir bir yandan da Savcı Esra'nın hayallerini görüyor. Gördüğü hayalleri sürekli yanında bulan ve artık kurtulamaz hale gelen Amir, ne yapacağını bilemiyor. 

Behzat Ç. yeni sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin