Söz dizisinin sürprizleri bitmiyor! Belgeselden sonra albüm de yayında...

Final yapan Söz dizisinin izleyicisine yaptığı sürprizler bitmiyor! Belgesin ardından diziye özel albüm de yayınlandı!

Nurşah
09 Ağustos 2019 - 16:15
Gündem

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Deniz Baysal gibi dönemin sevilen isimlerinin yer aldığı Söz dizisi final yapmasının ardından yaptığı sürprizlerle izleyicilerinin hafızasında kendisine yer edinmeyi başarıyor! Çok konuşulan belgeselin ardından Söz soundtrack albümü de piyasaya çıktı!

19-08/09/soz-dizisi-album.jpg

Söz dizisinden albüm geldi!

Sezon sonunda ekrana gelen 84. bölümü ile final yaparak uzun süren macerasını sonlandıran Söz dizisi, uzunca bir süre daha konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Dizi final yaptıktan sonra; oyuncular ve teknik ekibin de dahil olduğu özel sahneler ve röportajlar içeren belgesel ile gündeme gelmişti...

Aradan çok geçmeden sevilen diziden bir albüm de izleyici ile buluşturuldu... Pek çok platformda yayında olan albümde dizinin oyuncuları Tolga Sarıtaş, Doğukan Polat, Burak Sevinç, Eren Vurdem'in özel olarak seslendirdiği şarkıların yanı sıra Söz'un unutulmaz jenerik müziği de yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin