Behzat Ç. yeni sezondan ilk sahneler paylaşıldı!

Heyecan ve merakla beklenen Behzat Ç. yeni sezondan ilk sahneler izleyici ile paylaşıldı!

Nurşah
20 Mayıs 2019 - 11:31
Gündem

Merakla beklenen efsane dizi Behzat Ç. yeni sezondan ilk sahneler izleyici ile paylaşıldı! Heyecanla bekleyişin seviyesini bir tık daha artıran video şimdi sizlerle!

Behzat Ç. yeni sezon heyecanı giderek artıyor!

Emrah Serbes'in çok okunan romanından televizyon ekranları için uyarlanan ve yayınlandığı dönemde geniş bir hayran kitlesi edinen Behzat Ç.'nin yeni sezonunun yayınlanacağı haberleri bir heyecan dalgasına sebep olmuştu.

19-05/20/behzat-c-yeni-sezondan-ilk-sahneler.jpg

Sıfır Bir, Masum, Bozkır gibi İnternet dizilerinin yayınlandığı platform olan blutv'de izleyici karşısına çıkartılacak olan dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı! Aradan geçen bir haftanın ardından ise Behzat Ç. resmi Twitter hesabında, "Geliyoz la" açıklaması ile dizinin yeni sezonundan ilk sahnelerin videosu da izleyici ile paylaşıldı! Gönderi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, dizinin sıkı takipçileri yeni sezon için sabırsızlandıklarını dile getirdiler...

Dizinin heyecanla beklenen yeni sezonunda eski kadrodan isimler de izleyici ile olmaya devam edecek. Erdal Beşikçioğlu'nu; Akbaba rolüyle Berkan Şal, Hayalet karakteri ile İnanç Konukçu ve Ercüment Çözer karakteri ile Nejat İşler kadroda yalnız bırakmayacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin