resim yok
01 Kasım 2011 - 00:00

 

Emrah Serbes’in “Son Hafriyat” romanından uyarlanan Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filmi, ilk 3 gününde 144 bin 100 seyirci topladı. Başrolünü Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı film, 245 kopya ile 13+ yaş sınırıyla geçen cuma seyirciyle buluştu
 
Maliyeti 2 milyon TL olan film, toplam 1 milyon 517 bin 75 TL hasılata ulaştı. Adam Film’in ortağı yapımcı Tarkan Karlıdağ, gişe 1 milyonu geçerse 2. filmi yapacaklarını açıkladı. İlk seans hasılatını 35 bin TL’ye tamamlayıp Van’daki depremzedeler için bağışlayan Karlıdağ, alkollü sahnelerden dolayı televizyonda yayınlanması mümkün olmadığı için filmin ayrıca bir de alkolsüz TV versiyonunu çektiklerini belirtti. 
 
Diziye yeni karakter
Filmin geçen sene başlayan dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin ise ay sonunda seyirciyle buluşacağı konuşuluyordu. Ancak yeni bölümlerin 13 Kasım’dan itibaren Doğuş Yayın Grubu’nun satın aldığı Star TV’de ekrana geleceği öğrenildi.
 
Karlıdağ diziye yeni sezonda usta oyuncu Ahmet Uğurlu ile Mine Tugay’ın da katılacağını söyledi. Uğurlu, dizide Behzat Ç.’nin yaşlı haline benzeyen oldukça tecrübeli bir komiseri, Mine Tugay ise Narkotik polis komiserini oynayacak.
 
‘Kartallar’a ilgi büyük
Türk Hava Kuvvetleri’nin 100. Kuruluş Yıldönümü için çekilen “Anadolu Kartalları” filmi ise, geçen cuma 425 salonda  gösterime girdi. Maliyeti 10 milyon doları geçen film, ilk 3 gününde 155 bin 606 gişe ve 1 milyon 424 bin 659 TL hasılat elde etti. Böylece “Behzat Ç.”nin filmi hasılatta “Anadolu Kartalları”nı geçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin