resim yok
01 Kasım 2011 - 00:00

 

İffet”in başrol oyuncusu Deniz Çakır, sosyal medyada Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin yıldızı Beren Saat ve kendisi hakkında yapılan bir yoruma çok güldüğünü söyledi
 
Adı şu sıralar Beren Saat’in geçen yaz ayrıldığı yönetmen Levent Semerci ile anılan Deniz Çakır, “Bir önceki projelerimizde Beren de, ben de kötü kadını canlandırdığımız için bizimle ilgili yapılan bir yorumda ‘Yaprak Dökümü’ndeki kötü gelin Ferhunde ile Aşk - ı Memnu’daki Bihter yaptıkları kötülüklerin cezasını yeni projelerinde çekiyorlar. Kötü karakterler cezalandırılıyor’ yazmışlar. Çok güldüm” dedi. Deniz Çakır da, Beren Saat de son projelerinde rol gereği tecavüz dramını yaşamış, iki karakterin acısı toplumdaki tecavüz gerçeğinin yeniden tartışılmasına neden olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin