Ben Affleck ve Matt Damon'dan Showtime kanalına yeni dizi: City On A Hill

Kaliteli dizileriyle adından söz ettiren kablolu kanallardan Showtime yeni bir dizi projesi için resmi pilot bölüm siparişini verdi: "City On A Hill"

Volkan Küçükel
27 Temmuz 2017 - 23:48
Gündem

Kaliteli dizileriyle adından söz ettiren kablolu kanallardan Showtime yeni bir dizi projesi için resmi deneme bölümü siparişini verdi: "City On A Hill"

City On A Hill; Ben Affleck ve Matt Damon'ın yürütücü yapımcılığında ve Gavin O'Connor'un (The Accountant, Warrior) yönetmenliğinde hazırlanıyor.

"CITY ON A HILL" KONUSU

Hikayesi Ben Affleck ve Chuck MacLean (Boston Strangler) ikilisinin ortak orijinal fikrine dayanan; senaryosunu MacLean'in kaleme aldığı ve "Boston Mucizesi" olarak bilinen olayı çevreleyen gerçek hayat gelişmelerinin etrafında toplanacak dizinin hikayesi; her şey aniden değişmeye başlamadan önce yerel kolluk kuvvetlerince cesaretlendirilen şiddetli suçluların kol gezdiği; yolsuzluk ve ırkçılığın yaygın olduğu 90'lı yılların başındaki Boston'da geçiyor.

17-07/27/ben-affleck-ve-matt-damon.jpg

Olaylar; değişimi savunan Brooklyn'den gelen Afro-Amerikalı bir Bölge Savcısı ve doğru yoldan sapmasına rağmen kendisine hala saygı gösterilen tecrübeli bir FBI çalışanının görünüşte mümkün olmayan ittifakı üzerine şekillnecek.

Charlestown'da zırhlı araba soyguncusu bir ailenin davasını ele alan ikilinin verdikleri mücadele giderek büyüyecek ve Boston genelinde ceza yargılama sistemini baştan aşağı değiştirecek gelişmelerin önünü açacaktır.

Bir Boston yerlisi olan Ben Affleck'in, içinde bulunduğu proje üzerinde bir süredir çalışıldığı biliniyor. Affleck'in yönetmen olarak da projede yer alması düşünülürken sonrasında yönetmen koltuğuna oturmak için The Accountant'ın yönetmeni O'Connor projeye dahil oldu. O'Connor ayrıca FX'in alkışlanan draması The Americans'ın da pilot bölüm yönetmenliğini üstlenmişti.

O'Connor diziyi "tartışma yaratan bir gerilim ve samimi bir aile draması" olarak nitelendirirken; yapımcı ekipten Jennifer Todd ise diziyi "City on a Hill, bizleri 90'lı yılların başında suçla dolu Boston sokaklarına götürecek; yolsuzluk ve çeteler üzerine yoğunlaşan cesur bir gerilim" olarak tanımlıyor.

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Affleck, Damon ve Jennifer Todd'un (Jason Bourne) bağlı olduğu Pearl Street ile IMG ortak yapımcılığında geliştirilen projede bu isimlere yapımcı kadrosunda O'Connor ve James Mangold (Logan) eşlik ediyor.

Damon ve Affleck'in Pearl Street'i daha önceden Incorporated dizisi ve HBO ekranlarında dört sezon süren Project Greenlight'ın yapımcılığını üstlenmişti.

Proje aynı zamanda Showtime'ın 2017 senesi içindeki ilk pilot bölüm siparişi oluyor. City On A Hill'in ne zaman prodüksiyon sürecine gireceği ya da oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı konusunda şimdilik bilgi yok. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

17-07/27/boston-miracle.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin