Ben de Özledim'de Deli Yürek resitali!

Leyla ile Mecnun'cuların yeni dizisi Ben de Özledim'in dün akşam yayınlanan bölümünde Onur Ünlü vuruldu.

resim yok
02 Kasım 2013 - 02:02
Magazin

Leyla ile Mecnun'cuların yeni dizisi Ben de Özledim'in dün akşam yayınlanan bölümünde Onur Ünlü vuruldu.

 

DELİ YÜREK'TEN SONRA...

Ben de Özledim dizisinin hem yönetmenlik hem de oyunculuk yapan Onur Ünlü, başrolünde Kenan İmirzalioğlu'nun oynadığı Deli Yürek dizisinde de rol almıştı.

 

KURŞUNLARIN ÖNÜNE ATLADI

Deli Yürek dizisinde Yusuf Miroğlu karakterine atılan kurşunların önüne atlayan Onur Ünlü, Ben de Özledim'de Ali Atay'a atılan kurşunların önüne atladı.

 

MAFYA SALDIRISI

Ben de Özledim'in dün akşam yayınlanan 2. bölümünün son sahnesinde anlaşma imzaladığı dizide oynamaktan vazgeçen Ali Atay mafyanın saldırısına uğruyor.

 

DELİ YÜREK MÜZİĞİ

Onur Ünlü'nun vurulduğu sahnede Deli Yürek dizisinin müziği de çaldı.

 

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Sosyal paylaşım sitelerinde Mecnun ve Ben de Özledim'le birlikte 'Deli Yürek'te Türkiye gündeminin en çok konuşulan konuları arasına girdi.

 

NELER YAŞANDI?

Dün akşam ekranlara gelen bölümün kısa özetini hatırlamak gerekirse;

Ali yeni dizi için yapımcıyla anlaşmıştır. Ancak senaryo çok kötüdür. Osman hala bir iş bulamamanın sıkıntısı içindedir. Uzaktaki eşi ve çocuğunu özler.

Ayrılık acısı yaşayan Serkan bavulunu alıp tiyatroya gider. Bir süre orada kalacaktır.

Cihan ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayabilmek için sakal bırakmış, teklif beklemektedir. Burak, gazeteci kızın telefon numarasına ulaşıp harekete geçer.

Ali dizide oynamaktan vazgeçtiğini söyleyince yapımcı büyük tepki gösterir. Ali tehtid edilmeye başlayınca bütün ekibin başı belaya girer.

 

 

LEYLA İLE MECNUN'UN MUHTEŞEM VEDASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin