Benedict Cumberbatch, Sir Arthur Conan Doyle akrabalığı doğru mu?

Sherlock Holmes serisinin orjinal yaratıcısı Sir Arthur Conan Doyle ile dizinin başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch akraba çıktı!

Berfu Özlen
03 Ocak 2017 - 14:25
Magazin

Sherlock Holmes dizisinin kendisinde bile nadir görülebilecek bir tesadüf gerçek oldu!

Dizide Sherlock Holmes'u canlandııran Benedict Cumberbatch'ın, diziye ilham kaynağı olan kitapların asıl yazarı olan Sir Arthur Conan Doyle ile akraba olduğu çıktı.

Associated Press'in haberine göre genoloji sitesi Ancestry.com'un araştırmalarına göre Cumberbatch ve Doyle 16. dereceden kuzenler!

Krallara laik bir soy ağacı!

Ünlü oyuncu ve 1930'da vefat eden yazar, 14. yüzyılda yaşamış düklerden John of Gaunt isimli ortak bir akrabayı paylaşıyor. Bu akraba ki, İngiltere kralı 3. Edward'ın oğlu! John of Gaunt, Doyle'un 15. dereceden büyük büyük babası, Cumberbatch'ın da 17. dereceden büyük büyük babası. 

Ancestry.com sözcüsü Dallin Hatch, araştırmanın bağımsız bir şekilde yapıldığını ve dizinin hayranı olduklarını söyledi.

Ünlü oyuncunun henüz bilgilendirilmediği belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin