Will & Grace geri dönüyor!

Ünlü komedi dizisi Will & Grace'in baş rollerinden olan Leslie Jordan, dizinin NBC ile bir geri dönüş planladığını belirtti.

Berfu Özlen
03 Ocak 2017 - 12:30
Yeni Bölüm

Beverly Leslie'deki rolü ile Emmy kazanan aktör Leslie Jordan, KPBS ile yaptığı röportajda, kanalın Will & Grace için 10 bölümlük özel bir sezon düşündüğünü belirtti. NBC iddialarla ilgili yorum yapmadı.

Jordan, "Geri döndü! NBC 10 bölümlük bir proje düşünüyor. Bir sonraki sezon, büyük ihtimalle Temmuz ayında ekranlarda olabilir" dedi.

Gözler üzerindeydi

NBC Will & Grace'i uzun zamandır gözlemliyordu. Geçtiğimiz Kasım aynıda, dizinin yıldızları Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally ve Sean Hayes Amerikan Başkanlık seçimleri ile alakalı bir video çektiklerinde çok güzel tepkiler almıştı. Kanal gelen bu tepkilerin farkına vardı ve projeye sıcak bakmaya başladı.

Büyük başarılar!

Will & Grace 8 sezon sürdü ve 16 Emmy ve 83 adaylık kazandı. Dizinin 4 başrol oyuncusu da evlerine Emmy götürdüler. Dizi bekar bir kadın, onun gay ev arkadaşının çevresini anlatıyordu. Dizi boyunca oyuncular bölüm başına neredeyse 600.000 dolar kazanıyordu!

Rebootlar çok popüler

Son zamanlarda, nostaljik dizilerin yeni sezonları çok popüler olmaya başladı. Bu tarz yapımlarda önemli olan orjinal yapımdaki karakterleri ve oyuncularını yeni yapıma katabilmek. Rebootlar yapım şirketlerine kolay gelse de tutmuş bir yapımın tekrar gönüllerde yer bulması zor olabiliyor. Ayrıca oyuncular için de program çakışmaları yaşanabiliyor.

Will & Grace'in olası rebootu ile ilgili haberleri takip etmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin