Beni Affet setinden aşk doğdu!

Star TV'nin günlük yayınlanan dizisi Beni Affet'in oyuncuları aşklarını sosyal medyadan ilan etti!

Berfu Özlen
19 Haziran 2017 - 17:52
Magazin

Star TV'nin haftaiçi hergün yayınlanan dizisi Beni Affet'in iki oyuncusu, sette başlayan aşklarını sosyal medya hesaplarından ilan etti. 

Beraber tatile gittiler

Dizide Feride karakterini canlandıran Şeyma Korkmaz ve bir süre önce senaryo gereği diziden ayrılan Cüneyt Mete, beraber gittikleri tatilden fotoğraf paylaştılar. Bir nevi aşklarının ilanı olan bu fotoğraflar ile, dedikodular da doğrulanmış oldu.

Şu sıralar Aşk ve Mavi dizisinde oynayan Cüneyt Mete, ve Şeyma Korkmaz, sosyal medya hesaplarına koydukları fotoğrafların ardından tebrik yağmuruna tutuldu.

Cüneyt Mete Kimdir?

Cüneyt Mete, 1970 yılında İzmir’de doğmuştur.
Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
2006 yılında Unutma Beni dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Köprü, Yeni Evli , Kurtlar Vadisi, Kayıp Prenses dizilerinde rol almıştır.
Beni Affet dizisinde canlandırdığı Cesur karakteri ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan Cüneyt Mete, Atv ekranlarında yayınlanan başrolü Emrah ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı Aşk ve Mavi dizisinin kadrosunda yer almakta ve Cemal karakterini canlandırmaktadır.

Şeyma Korkmaz kimdir?

1988 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Şeyma Korkmaz Eskişehirli’dir. İlköğretim eğitimini tamamladıktan sonra ailesiyle Çanakkale’ye giden Şeyme Korkmaz lise ve üniversite eğitimini de Çanakkale’de almıştır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini okuyan Şeyma Korkmaz, üniversite yıllarında fotomodellik yaptı. Daha sonraki yıllarda oyunculuğa yönelen Şeyma Korkmaz’ın televizyondaki ilk deneyimi TRT 1 ekranlarında 2011 yılında gelen Hayata Beş Kala dizisiyle oldu. Dizide Yağmur karakteriyle oynayan Şeyma Kormaz’ın ilk dizisi uzun sürmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin