Ediz Hun'dan hayranlarına dizi müjdesi

Usta oyuncu Ediz Hun, bir televizyon projesine sıcak baktığını belirtti.

Berfu Özlen
19 Haziran 2017 - 16:57
Gündem

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından, usta sanatçı Ediz Hun, hayranlarına Eylül ayında ekranlara gelecek muhtemel bir dizi projesinin müjdesini verdi.

Oyunculuğa çapkınlık için başlamış

Ankara'da bir AVM'nin etkinliğine katılan Hun, hem oyunculuk yolculuğundan hem de gelecek programlarından bahsetti. Oyunculuğa "kızlarla tanışmak" için başladığını esprili bir dille ifade eden Hun, Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmaya katıldığını ve ilk filminin Genç Kızlar isimli bir yapım olduğunu belirtti. Oyunculuğa başladığı yıllardan 1975 senesine dek 130 filmde oynadığını da ekledi.

Dizi tekliflerine sıcak bakıyor

Yeni nesil jönlerden kimleri beğendiği sorusuna, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un isimlerini veren efsane aktör, televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeledi. "Bu zamana kadar çok fazla dizi ve sinema teklifi geldi. Ancak ben sizlerin karşısına yaş almış olsam bile iyi bir karakteri temsil ederek çıkmak isterim. Sizler beni izlediğinizde 'Acaba Ediz'in ekonomik durumu iyi değil mi de bu rolde oynuyor?' demenizi istemem." diyen sanatçı ekledi, "Tabii ki artık yaşımız gereği baba karakterlerini canlandıracağız ancak o karakter de güçlü bir karakteri temsil etmeli”

Cem Yılmaz'ın yeni filminde oynayacak!

Söyleşisinde, daha önce Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif v 216'da oynayacağı yönünde iddiaları doğrulayan Ediz Hun, hem dizi hem de film projeleri ile yoğun bir dönem geçireceğinin sinyallerini verdi. Ediz Hun'un yanı sıra filmde Filiz Akın ve Ajda Pekkan gibi büyük isimler de rol alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin