"Nerdesin Birader" geliyor!

Başrollerini Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız'ın paylaşacağı, ATV'nin yeni komedi dizisi yolda!

Berfu Özlen
19 Haziran 2017 - 14:00
Gündem

ATV yeni sezonda yeni bir yaz dizisi ile geliyor.

Başrollerini Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız'ın paylaşacağı yeni dizi "Nerdesin Birader" Haziran sonu ATV ekranlarında olacak.

Dikkat çekici bir kadro!

Filmevi yapımcılığında çekimlerine 18 Mayıs'ta başlanan yeni dizinin konusu henüz paylaşılmassa da, dram dizisi olacağı biliniyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yapacağı dizinin kadrosunda, Timur Acar, Gonca Sarıyıldız, Deniz Can Aktaş, Hakan Bilgin, Dilan Telkök, Seren Deniz Yalçın, Yasin Çam, Altan Erkekli, Abdullah Bulut, Ulaş Bayhan ve Ülkü Hilal Çiftçi var.

Çekimleri Yalova'nın Armutlu ilçesinde süren dizi, bir sahil kasabasında yaşanılanları anlatacak.

Timur Acar kimdir?

En son Kertenkele dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu 1 Ocak 1979 Sakarya doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Avrupa Yakası dizisindeki performansı ile çıkış yakalayan başarılı oyuncu ardından rol aldığı Akasya Durağı dizisi ile şöhret sahibi oldu.

 

Gonca Sarıyıldız kimdir?

10 Şubat 1986 Ankara doğumlu Türk oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlayan güzel oyuncu 2011 yılında ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşadı. Akabinde ise İnadına Yaşamak, Diğer Yarım, Bedel ve son olarak Seviyor Sevmiyor dizi kadrosunda yer aldı.

Deniz Can Aktaş kimdir?

14 Eylül 1992 İstanbul doğumlu genç oyuncu daha önceden Tatlı Küçük Yalancılar ve Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol almıştır. Konservatuar mezunu olan genç oyuncu 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. Akabinde ise Ronaldo Burak karakterine hayat vermiş olduğu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol almıştır.

Hakan Bilgin kimdir?

4 Nisan 1967 Samsun doğumlu usta oyuncu daha önceden Çiçek Taksi, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Ece, Açık Mutfak, Geniş Aile, Yıldız Masalı, Suskunlar, İşler Güçler, Küçük Ağa ve son olarak Aşk ve Gurur dizi kadrosunda yer almıştır. Ayrıca Ali Kundili 2, Nereden Nereye, Deliormanlı ve Çakallar Dans serisinde rol almıştır.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin