Beni Böyle Sev 88. bölüm: Geri sayım başladı

Beni Böyle Sev finaline son iki kala nefesler tutuldu. Cuma akşamı yayınlanan Beni Böyle Sev 88. bölüm ile yarın akşam ekrana gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. İşte ayrıntılar..

resim yok
19 Şubat 2015 - 14:32
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında yayınlanan  Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Umut Kurt, Burcu Altın,Ozan Osmanpaşaoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Beni Böyle Sev' dizisi final yapıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde günü Cuma'ya alınan dizi;  89. bölümüyle ekranlara veda edecek.

 

27 Şubat akşamı yayınlanacak olan bölümle final yapacak dizinin fanları sosyal medyadan dizinin bitmemesi için kampanyalar başlattı.

 

Menteş’in bıçaklanması herkesi çok sarsmıştır. Ömer, Ayşem ve diğerleri bu işi kimin yaptığını merak eder. Aslında herkesin aklında Melda vardır fakat kimse bu düşüncesini dile getiremez. Ömer dayanamaz Melda’yı arar, Melda’nın rahat tavırları herkesin dikkatini çeker. Menteş kısa zamanda kendine gelir ve onu bıçaklayan kişiyi açıklar.

 

Fakat o kişi Melda değildir. Şehri bir an önce terk etmek isteyen Melda, Mazhar’dan para istemeye gider. Fakat bu arada Menteş’in kendi ismini vermediğini öğrenir. Bütün dostlar yıllardır olduğu gibi bu zor günlerde de kenetlenir, bir çıkış yolu arar. Onları dikkatle izleyen Şükrü’nün Mazhar’la ilgili düşünceleri değişmeye başlar. Ayşem ve Ömer için yepyeni bir sayfa açılmaktadır. Ayşem sürpriz bir haberle Ömer’i çok mutlu eder. Şükrü ve Reyhan duygusal bir baba-kız konuşması yapar.

 

Tam her şey yoluna giriyor derken Reyhan kendisi hakkında korkunç gerçeği öğrenir ve kimseye haber vermeden valizini toplar. Fakat Mazhar, bu kez Reyhan’ı kaybetmemeye kararlıdır. Mutlu son için geri sayım başlamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin