Beni Böyle Sev ne zaman ekranlara geri dönüyor?

Sosyal medyada sevilen, reytingleri iyi olan ve sezon finalini diğer dizilere göre geç yapan Beni Böyle Sev 15 Temmuz'da yayınlanan bölümüyle ekrana ara vermişti.

resim yok
25 Temmuz 2013 - 09:52
Magazin

TRT 1'de geçen sezon başlayan ve büyük ilgiyle izlenen gençlik dizisi Beni Böyle Sev'in yeni sezon yayın tarihi belli oldu!

 

15 Temmuz'da ara vermişti


Sosyal medyada sevilen, reytingleri iyi olan ve sezon finalini diğer dizilere göre geç yapan Beni Böyle Sev 15 Temmuz'da yayınlanan bölümüyle ekrana ara vermişti.

 

Yeni sezon başlangıç tarihi!

Dizinin jenerik müziğinin Orhan Gencebay’ın Beni Böyle Sev şarkısı olan; başrollerinde Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Altan Gördüm ve Güven Kıraç gibi isimlerin rol aldığı Beni Böyle Sev, merakla beklenen yeni sezonu 02 Eylül Pazartesi akşamı açacak.

 

Hikayesi

Dizi, genç yaşlarında, kısa süreli ilişikleri tercih etmeyerek, ilk görüşte birbirlerine âşık olan üniversite öğrencisi bir çiftin hikâyesini anlatmaktadır.

 

Zengin ve yakışıklı, fakat gayet mütevazı Ömer (Alper Saldıran) ile; öksüz büyümüş, ancak buna rağmen yaşam dolu bir genç kız olan Ayşem'in (Zeynep Çamcı) yıldırım aşkları, uzun bir maceradan sonra evlilikle noktalanır.

 

Ancak evlilik, hayat mücadelesi içerisinde onlar için mutlu bir son değil, sadece bir başlangıçtır.

Dizinin sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Sezon finalinde neler yaşandığını kısaca hatırlayacak olursak:

Beni Böyle Sev'de Ömer'le Ayşem'in ayrılmayacağını öğrenen Nadide hastanelik oldu. Bu durum Ömer'i çok üzdü ve kendini suçlu hissetti.

Seda Furkan'a ondan hoşlandığını söyledi ve af diledi. Gururu çok kırılan Furkan Seda'yı affetmedi.

Seda trafik kazası geçirdi. Kaza Furkan'ı derinden sarstı. Seda ölümden döndü.
[reklam]
Nezih Reyhan'ın kalbini yine kırdı. Önce çıkma teklif etti, sonra teklifi geri aldı.

Ailelerine zarar verdiklerini düşünen Ömer ve Ayşem gözyaşlarıyla ayrılık kararı aldı. Ayşem ise evden ayrılacağı sırada test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi.


Oyuncu kadrosu

BSK yapım adına Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller’in yapımcılığını üstlendiği dizide;

Alper Saldıran (Ömer), Zeynep Çamcı (Ayşem), Altan Gördüm (Reha), Güven Kıraç (Nail), Lale Mansur (Nadide), Erdem Akakçe (Haluk), Bala Atabek (Fahriye), Mert Turak (Nezih), Burcu Biricik (Seda), Yusuf Akgün (Furkan), Selen Uçer (Eda), Burcu Altun (Reyhan), Fatih Koyunoğlu (İlyas), Meral Asiltürk (Safiye) ve Beyti Engin (Halil) gibi oyuncular yer almakta.

 

Sezon finalinin son dakikaları

 

 

BENİ BÖYLE SEV SETİNDE İLGİNÇ OLAY! DETAYLAR BURADA!

 

BENİ BÖYLE SEV 'Ayrılmalıyız Ömer' klibini izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin