İki Dünya Arasında'ya oyuncu takviyesi!

Samanyolu TV’nin günlük dizisi İki Dünya Arasında, yepyeni hikayesi ve kadrosuna kattığı yeni isimlerle ekran yolculuğuna devam ediyor.

resim yok
25 Temmuz 2013 - 10:13
Magazin

Samanyolu TV’nin günlük dizisi İki Dünya Arasında, yepyeni hikayesi ve kadrosuna kattığı yeni isimlerle ekran yolculuğuna devam ediyor.
 

Yeni oyuncu


Akıllarda sorular bırakarak sezon finali yapan İki Dünya Arasında’nın oyuncu kadrosuna Siya Mem-u Zin dizisi ile tanınan ünlü oyuncu Yaprak Durmaz katıldı.

 

Nasıl bir karakteri canlandıracak?


Yaprak Durmaz, geçtiğimiz sezonu aratmayacak bir aksiyonla ekrana gelmeye hazırlanan İki Dünya Arasında’ya, 'idealist edebiyat öğretmeni Esma' karakteriyle dahil oluyor.

 

Çekimler Şile'de

Bol aksiyon ve maceranın yer alacağı yeni sezon çekimlerine, Şile’de kurulan özel platoda başlandı.

 

Eğitim veriliyor

Dizinin başrol oyuncuları, yeni sezonda yayınlanacak bölümler için özel at binme ve dövüş eğitimleri aldı.

 

Yepyeni kurgu

Yepyeni kurgusuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan İki Dünya Arasında, yakında Samanyolu TV’de.

Hikayesi

Biri idealist bir öğretmen diğeri imam olan iki arkadaşın merkezinde yer aldığı hikâyesiyle dizi; iki karar, iki aşk, iki görev ve iki dünya arasında kalmış insanları anlatıyor.

Fener, bir metropolün ortasında geleneklerin hâlâ yaşatıldığı, mimari dokusunu koruyan, çocukların sokakta top oynayabildiği, sıcacık insan ilişkilerinin olduğu şirin bir mahalledir. Camisi, berberi, falcısı, butiği ve kahvehanesi ile adeta küçük bir dünya gibidir.
[reklam]
Mahalle okulunun idealist öğretmeni Selim, görevine alışmaya çalışırken ailesinin kendisi için yaptığı planlardan habersizdir.

Aynı zamanda yaptığı bir fedakârlığın bu planların önünde engel olacağının da farkında değildir. Öğrendiğinde ise derdini kimseye anlatamayacak ve iki karar arasında kalacaktır.

İkinci bebeğini kucağına almayı hayal eden mahalle camisinin imamı Ahmet ise aldığı haberle bir babanın karşısına çıkabilecek en büyük acılardan birini yaşamaktadır.

İmanın imtihana dönüştüğü bu süreçte onun en büyük destekçisi ise kadim dostu Selim'dir. Çünkü Selim öğretmen, hayatını "yaşatmak için yaşa" felsefesi üzerine kurmuştur..

 

 

KÜÇÜK GELİN'İN KADIN BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin