Beni Böyle Sev'in Ömer'i hakkında bilmedikleriniz!

TRT1'deki 'Beni Böyle Sev' dizisinin genç başrol oyuncusu Alper Saldıran, ALL dergisine hakkında bilinmeyenleri anlattı...

resim yok
03 Ekim 2013 - 09:13
Röportaj

Ekranın sempatik yüzlerinden Alper Saldıran: ''Yeni bir senaryoyu okurken, sanki hediye paketi açan ve "Bunun içinde ne var acaba?" diye soran bir çocuk gibi heyecanlanıyorum.''

TRT1'deki 'Beni Böyle Sev' dizisinin genç başrol oyuncusu Alper Saldıran, ALL dergisine hakkında bilinmeyenleri anlattı...


Oyunculuğa başlamanızın çok komik bir hikayesi varmış; anlatabilir misiniz?


Yaramaz bir çocuktum, yuvaya gittiğim dönemde piyeslerde oynardım. 10 yıl sonra turizm lisesinde okumaya başladım. Staj döneminde bir yönetmenle tanıştım ve ona "Ben de oyunculuk yapmak isterim" dedim. İki hafta sonra kendimi sette buldum. Üniversite çağındayken aklıma çocukluğum geldi ve tiyatro kulübüne gittim. İki yıl tiyatro ile haşır neşir oldum ve daha sonra tiyatro okumaya karar verdim. Yeditepe Üniversitesi'ni burslu kazandım.


'Beni Böyle Sev' dizisinde 'Ömer' karakterini canlandırıyorsunuz. Nasıl biri 'Ömer'?


Çok hassas biri. Dört duvar arasında büyümüş, hayatı hep merak etmiş ve yaşamı fotoğraf çekerek anlamaya çalışmış. Ben de 'Ömer' gibi hayatı merak eden ve anlamaya çalışan biriyimdir.


Bir role nasıl hazırlanıyorsunuz?


Önce detaylı bir senaryo okuması ile başlıyorum. Senaryoda oluşturulan gerçekliği ve üstleneceğim rolün bu gerçekliğin neresinde olduğunu tespit ediyorum. Karakterin nasıl düşündüğü, neler hissettiği, hayata nasıl baktığı, sosyal konumu ve bunun gibi olgular detaylandığında bunların nasıl davranışlara dönüşeceği kendiliğinden ortaya çıkmaya başlıyor. Yani kısaca; önce karanlık oluyor, sonra aydınlanmaya, sonra da birden fotoğrafa dönüşmeye başlıyor.

 

PLAN DEĞİL HAYAL...

Oyunculuk kariyerinizle ilgili planlarınız neler?


Plandan çok hayallerim var. Dünya artık çok küçüldü. Başka ülkelerde, şehirlerde, başka koşullarda kendimi sınamak istiyorum.


Oynamayı hayal ettiğiniz bir rol var mı?


Bilmiyorum; bugüne kadar oynadığım her rol birbirinden farklı kişiler oldu. Bundan sonra da öyle olmasını umuyorum.


Sizi en çok heyecanlandıran şey nedir?


Yeni bir senaryoyu okurken, sanki hediye paketini açan ve "Bunun içinde ne var acaba?" diye merak eden bir çocuğun heyecanını yaşarım.[reklam]

Modayla aranız nasıl?


Modayı çok takip etmem aslında ama giyimime özen gösteririm. Bu, benim kendime duyduğum saygının bir yansıması. Giysiler, siz konuşana kadar, karşınızdaki kişiye nasıl biri olduğunuz hakkında bilgi verir.

 

KADINLARLA ARAM İYİDİR

Kadınlarla aranız nasıl?


Tabii ki iyi!


Popüler biri olmak hoşunuza gidiyor mu?


Popüler olmak değil ama yaptığım işin izleniyor, takip ediliyor olması beni çok mutlu ediyor. Sanırım herkes için geçerlidir bu.


En mutlu olduğunuz anda kiminle neredeydiniz?
Sürprizler beni çok mutlu eder. Tabii ki çok mutlu olduğum birçok an oldu ama hayatımın en mutlu anı diye aklımdan hiç çıkmayacak bir anı henüz yaşamadım.


Kendinizle ilgili bir şeyi değiştirebilecek olsanız bu ne olurdu?


Fazla detaycıyım; bunu biraz törpülemek isterdim.

 

 

'BENİ BÖYLE SEV' SOSYAL MEDYADA SES GETİRİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin