Burcu Esmersoy'dan itiraflar!

İşadamı Sami Kiresepi ile evlilik kararı alan Burcu Esmersoy: ''Sami'yle iki sene önce tanıştık, görüşmek istedi; reddettim. Azmine hayranım; helal olsun!''

resim yok
03 Ekim 2013 - 09:26
Röportaj

İşadamı Sami Kiresepi ile evlilik kararı alan Burcu Esmersoy: ''Sami'yle iki sene önce tanıştık, görüşmek istedi; reddettim. Azmine hayranım; helal olsun!''

NTV'de spor spikerliği yaparak adını duyuran Burcu Esmersoy; mesleğe girişini, çalışmalarını, evlilik hazırlıklarını ve hayata bakışını Quality of Magazine'den Ateş Çelik'e anlattı...

Turizm sektöründe eğitim aldınız. Neden o alanda çalışmadınız?


Üniversiteden mezun olunca müdür olacağımı zannediyordum. Gençlik kafası böyle bir şey. Okul bitince, beni staj için Çırağan Kempinski'ye gönderdiler. Tabak çanak yıkayıp servis yapmaya kadar her şeyi yaptık. Öğrenmem gereken her şeyi öğrendim. Ancak bu iş, eziyet halini alınca yapamayacağımı anladım.

 

ÇAY BİLE TAŞIDIM

Televizyon sektörüne geçişiniz nasıl oldu?


Diplomamı aldıktan sonra Net Holding'te işe başladım. Ek kazancım olsun diye beni bir ajansa kayıt ettiler. Onlar da güzellik yarışmasına soktu. 1997 yılında Miss International Güzellik Yarışması'nda dereceye girdim. O dönem kanalın genel müdürü olan Faruk Bayhan, "Gel, bizimle çalış" dedi ve televizyona da öyle girdim. Orada da çay ve kaset taşıyıp sabahlara kadar montaj yaptım.


Gelelim özel hayatınıza... Evlilik tarihi için 2 Ekim demiştiniz; bir aksilik mi oldu?


Magazin basınında çalışanların yaşadığı zorlukları bildiğim için, yolda karşılaştığımda sorularını rahatlıkla cevaplandırırım. "Evlilik var mı?" diye sorduklarında "Evet, olacak inşallah" dedim. Sami (Kiresepi) ile aramızda yaz sonu diye konuşmuştuk; gazeteci arkadaşlarla yine karşılaştığımızda, doğum günüm 2 Ekim olduğu için o tarihi verdim ama aceleci davranmışım. 'İki bayram arasında düğün olmaz' denildi. Yaz gelini olmak istediğim için nikah bahara kaldı.

 

TAKİPTEYMİŞ

Müstakbel eşiniz Sami ile yaşamınızı birleştireceksiniz. Tanışmanızın bir öyküsü var mı?


Sami ile iki sene önce bir partide tanıştık. Sami görüşmek istediğinde bir erkek arkadaşım olduğunu söyledim; kabul etmedim. Daha o zaman benimle evlenmeye karar vermiş. Ben beraberliğimi bitirdikten sonra gittiğim her yerde ona rastlamaya başladım. Meğer beni izliyormuş. Azmine hayranım; helal olsun!

 

BAŞARI İÇİN CEFA ŞART

Gençlere ne öneriyorsunuz?


Başarılı olabilmek için her şeyin cefasını çekmek ve sebat etmek lazım. Şimdi gençlerin durumu çok zor. Onları da anlıyorum; her şeyin kendi istedikleri gibi olmasını istiyorlar ama idealleri uğruna çalışmayı ve gerisini zamana bırakmayı denesinler.[reklam]

ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM

Reklam filmlerinde de rol aldınız. Bu konuda ne diyeceksiniz?


Çok iyi markalarla çalıştım. Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum.


'Romantik Komedi'de çok konuşulan bir dans sahneniz var. Dansla aranız nasıl?


Ben dans etmeyi çok seviyorum zaten. Film için güzel yazılmış bir sahneydi. Oyuncu arkadaşımla iyi uyum sağlayınca, çok konuşuldu. Ayrıca o sahne, 'Yok Böyle Dans' yarışmasına da davet edilme nedenim oldu.


Kadınların estetik yaptırması konusunda ne düşünüyorsunuz?


Erken yaşta değil ama yaş ilerledikten sonra yaptırılabilir. Yaşlandığım zaman ihtiyacım olursa, ben de yaptırabilirim.


Evlendikten sonra kariyer mi, çocuk mu?


Maalesef kariyer önde geliyor. Ancak çocuk istiyorum. Hamilelik döneminde çalışabileceğin bir işin varsa, çok iyi. Yoksa zor, çünkü bizde herkesin yeri dolduruluyor.

 

 

INSTAGRAM'IN EN AKTİF ÜNLÜLERİ KİMLER? CEVABI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin