Benim Adım Melek Kerem (Ulvi Kahyaoğlu) kimdir?

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi kadrosu ve hikayesi ile merak uyandırıyor. Benim Adım Melek Kerem kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 17:42
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi kadrosu ve hikayesi ile merak uyandırıyor. Benim Adım Melek Kerem kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Benim Adım Melek Kerem kimdir?

19-09/25/kerem-kimdir.jpg

Kimi zaman çok asi kimi zaman da çok korumacı davranan Kerem, Melek'in büyük oğludur. Kardeşi Seyit Ali'nin en sevdiği insandır. Bazı zamanlar çok şımarık davransa da Melek'in en büyük dayanağı ve destekçisidir.

Benim Adım Melek dizisinde Kerem karakterini Ulvi Kahyaoğlu canlandırmaktadır.

Ulvi Kahyaoğlu kimdir?

19-09/25/ulvii.jpg

1996 doğumlu olan Ulvi Kahyaoğlu İzmir Bornova’da bulunan Işıkkent lisesinde lise eğitimi almış daha sonra da Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanmış genç bir yetenektir. Kimi Sevsem Çıkmaz! adlı kısa filmde yer alan oyuncu, bu rolü ile Cannes Film Festivali’nde ülkemizi temsil etti. bu kısa film bir çok yapımcı tarafından festivalde izlenince Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı taktir edildi ve 2018'de Ölmez Ağaç Efsanesi ve Diyelim ki Birlikteyiz isimli iki oyunda da sahneye çıktı. Oyuncunun ilk televizyon deneyimi Benim Adım Melek dizisi olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin