Benim Güzel Ailem 16. Bölümde isteme merasiminde olanlar oldu!

TRT'nin yeni dizisi Benim Güzel Ailem 16. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 16. bölümde neler yaşandı? Benim Güzel Ailem 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Güzel Ailem 17. bölümde neler olacak? Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimlerdir? Benim Güzel Ailem dizisi konusu nedir? Benim Güzel Ailem Rasim kimdir? Erdal Özyağcılar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Canan kimdir? Seray Gözler kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Damla kimdir? Sera Pirinç kimdir? Benim Güzel Ailem reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
26 Ekim 2023 - 09:26
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Benim Güzel Ailem 16. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 17. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

BENİM GÜZEL AİLEM'İN 16. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Sina’yı savurarak evden atan Rasim, kargaşa sonrasında Canan’a gizli gizli eve görücü çağırdığı için kızar. Ferdi’nin derdi ise rol aldığı dizisinin yayın gecesinin mahvolmasıdır. Rasim, evden çıkıp Sina ile konuşur. Sina, mahcup bir şekilde masum olduğunu söyler. Bu sırada evden çıkan Canan, Rasim’e öfkelenir. Rasim ise Sina’yı “Bu çocuk kızımızı gerçekten seviyor” diyerek savunur. Ve aklına kendi gençliği gelir… Eve dönen Rasim, ailece Ferdi’nin dizisini gözyaşlarıyla izler.  

23-10/17/dsc07611.jpg

Canan, Rasim’e Adnan’ın yüklü miktardaki borcundan ve peşinde adamlar olduğundan bahseder. Rasim ise Adnan’a yardım edeceğini söyler. Adnan’ın anlattıklarıyla şok yaşayan Rasim, borcu ödemeyi tek bir şartla kabul eder.  Rasim’in şartı ne olacaktır?

23-10/17/dsc08437.jpg

Bu arada reytinglerde dizisi birinci çıkan Ferdi, yakaladığı şöhretin keyfini sürmektedir. Mahmut, Sina’yı Damla’yı istemekte acele etmesi için ikna eder. Sina, haberi hemen Damla’ya verip “Seni yarın istemeye geleceğiz” der… Rasim ise evde güven oylaması yapar. Oylamadan Sina’ya onay çıkınca Canan evi terk eder. Sina, Damla’yı istemeye gelecek midir?

23-10/17/dsc07460.jpg

Adnan’ın borcu yüzünden eve “Gürdüz İnşaat” tabelası asılınca Rasim, elindeki malları satar. Sina ise gizlice alacaklıyı tehdit edip durumu kurtarır. Ancak Gürdüz, Sina’nın peşine çoktan adam takmıştır. Evde görücü telaşı yaşanırken Sina, başına geleceklerden habersiz kapıyı açar… Sina ne ile karşılaşacaktır?

23-10/17/dsc07932-1697526508.jpg

Benim Güzel Ailem her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin