Benim Güzel Ailem 18. Bölümde Adnan'ın para hırsı aileyi tehlikeye soktu!

TRT'nin yeni dizisi Benim Güzel Ailem 18. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 18. bölümde neler yaşandı? Benim Güzel Ailem 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Güzel Ailem 19. bölümde neler olacak? Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimlerdir? Benim Güzel Ailem dizisi konusu nedir? Benim Güzel Ailem Rasim kimdir? Erdal Özyağcılar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Canan kimdir? Seray Gözler kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Damla kimdir? Sera Pirinç kimdir? Benim Güzel Ailem reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
09 Kasım 2023 - 09:23
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Benim Güzel Ailem 18. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 19. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

BENİM GÜZEL AİLEM'İN 18. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Damla ve Sina, en sonunda muratlarına ermenin mutluluğunu yaşarken Canan ve Fidan ise düğünde takılan altın ile paraları saymaya koyulur. Adnan’ın aklı ise evdeki paralardadır. Çiçeği burnunda evliler, hayalleri olan Budva’ya doğru yola çıkar. Ancak balayı planı Canan’ın hiç hoşuna gitmez. Ancak asıl sorun evlerine gidince ortaya çıkar. Belediye evi mühürlemiştir. Rasim ve tüm aile, büyük bir şok yaşayıp işin aslını araştırırken Adnan, içi altın ve paralarla dolu bohçayı gizlice alıp arabanın bagajına koyar. Diğer planı ise evde kalan paraları herkesten gizli almaktır. Rasim’in hafta sonu boyunca eve giremeyeceklerini söylemesiyle başta Canan olmak üzere tüm aile nerede kalacaklarına dair planlar yapmaya başlar. Herkesin ortak kararı ise Sina’nın evinde kalmak olur…

23-11/06/dsc09304.JPG

Ferdi ise rol aldığı dizinin yapımcısından aile halkı için istediği kıyafetlerin gelmesiyle sevinç yaşar. Ancak kutular açılınca ortaya çıkan kıyafetler, şaşkınlık yaratır. Evde kimin nerede yatacağı telaşı yaşanırken birden akıllara şu soru gelir: İçerisinde düğünde takılan altın ve paraların olduğu bahçe nerede? Rasim ve tüm aile, büyük panikle bohçayı arar ama bulan olmaz… Adnan ise yaşanan paniği uzaktan zevkle izler…

23-11/06/dsc09195.JPG

Yeni evlilerin balayı hayali ise Damla’nın uçak korkusuna takılınca Damla ve Sina, eve dönmeye karar verir. Gece herkes uyurken evlerine girince ise ortalık bir anda karışır. Ferdi’nin kendisini diziden kovdurmasıyla öfkelenen Gökçe, sette Ferdi’ye saldırır. Bir yandan aklı evdeki paralarda olan Adnan, rahat uyuyabilmek için ne yapar eder evin mührünü söküp içeriye girer. Sabah panikle evden çıkarken makinesini alır ama içerisi parayla dolu bavulu unutur. Aklı paralarda kalan Adnan ise eve yeniden girer. Rasim de içerideyken kapıya resmi minibüs yanaşır. Rasim yine Adnan’a bağırır: “Yaktın bizi Adnan!”

23-11/06/dsc09225.JPG

Benim Güzel Ailem yeni bölümüyle 15 Kasım Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin