Benim Güzel Ailem 19. Bölümde basına sızan yalan haberle Ferdi'nin hayatı altüst oldu!

TRT'nin yeni dizisi Benim Güzel Ailem 19. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 19. bölümde neler yaşandı? Benim Güzel Ailem 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Güzel Ailem 20. bölümde neler olacak? Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimlerdir? Benim Güzel Ailem dizisi konusu nedir? Benim Güzel Ailem reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Kasım 2023 - 09:15
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Benim Güzel Ailem 19. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 20. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

BENİM GÜZEL AİLEM'İN 19. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Adnan’ın mührü kırıp içeri girmesiyle Rasim, ne yapacağını bilemez. Canan da bu sırada her şeyden habersiz evde yemek hazırlarken kapıya resmi bir minibüs yanaşır. Adnan’ın her zamanki umursamazlığı Rasim’i öfkelendirir. Canan, tam da evine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken zabıta, mührün kırılıp içeri girildiğini fark eder ve evin kapısında bir kez daha mühür vurulur. Zabıta amiri, Rasim’e “6 aydan 3 yıla kadar hapis” deyince Rasim, fenalaşır.

23-11/13/dsc00205-1699873299.JPG

Gökçe’nin intikam planıyla kendisini metruk bir depoda bulan Ferdi’nin çaresizliği, yanına gelen Gökçe’nin kendisine gösterdiği fotoğraflarla iyice artar. Gökçe’nin Öznur’la arasını bozmaya niyetli olduğunu fark eden Ferdi, Onur’a “Ne istersen yaparım” diye teklifte bulunur. Mahmut, Oğuz ile Tuğçe arasındaki yakınlaşmayı fark edip bu durumu da Feryal’e söyler. Feryal, duydukları karşısında sevinçten havalara uçar.

23-11/13/dsc00038-1699873312.JPG

Nedim, bir hayır için içerisinde neler olduğundan habersiz antika koltukların yüzünü değiştirmek ister. Yanında Adnan varken şilteyi bir kaldırır ve rulo haline getirilmiş paralar etrafa dağılır. Adnan, paraları alıp ortak iş kurmak isterken Nedim, bu fikre karşı çıkar. Canan, gece yarısı Sina ve Damla’nın evine sessizce girer. Mum ışığında oturan yeni evlilerden Sina, “Belediye bizim de elektriklerimizi kesti efendim. Ben aslıda sandığınız gibi zengin de değilim” diye şaka yapar. Tuğçe’nin eve geç gelmesine kızan Nedim, motosikletten inerken kızını görür. Yanındakinin Oğuz olduğunu düşünüp ona vurmaya başlar ama aslında vurduğu kişi Mahmut’tur. Gökçe, diziye dönemeyince Ferdi’den intikamını alır. Basına sızan fotoğraflar, hem aileyi karıştırır hem de dizinin yayından kaldırılmasına yol açar.

23-11/13/dsc00425-1699873361.JPG

Benim Güzel Ailem, 22 Kasım Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin