Benim Güzel Ailem 8. Bölümde zor anlar yaşandı! Rasim ve ailesi evsiz mi kalacak?

TRT'nin yeni dizisi Benim Güzel Ailem 8. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimlerdir? Benim Güzel Ailem dizisi konusu nedir? Benim Güzel Ailem 8. bölümde neler yaşandı? Benim Güzel Ailem 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Güzel Ailem 9. bölümde neler olacak? Benim Güzel Ailem Rasim kimdir? Erdal Özyağcılar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Canan kimdir? Seray Gözler kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Damla kimdir? Sera Pirinç kimdir? Benim Güzel Ailem reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
17 Ağustos 2023 - 09:54
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Benim Güzel Ailem 8. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 9. bölümde neler olacak?

BENİM GÜZEL AİLEM'İN 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ferdi’nin yıllardır hayalini kurduğu hayatı artık yaşayacağına olan inancı tamdır. Mahalleli de artık Ferdi’nin star olduğunu düşünür.

23-08/14/dsc00362.jpg

Feryal yıllar sonra Oğuz’a kavuşmuştur ve yanından bir an olsun ayrılmaz. Oğuz ise annesinin bu durumdan şikayetçidir. Bir çözüm yolu arar.

23-08/14/dsc00668.jpg

Ev hikayesi Rasim’in hayatının ortasına adeta bomba gibi düşmüştür. Rasim kara kara nasıl bir yol izlemesi gerektiğini düşünür.

23-08/14/dsc00518.jpg

Nedim Sina ile karşılaşır ve eski defterleri açar. Ancak sonradan ortak noktada buluşurlar. Damla ve Sina buluşur. Damla içinden ne geliyorsa Sina’ya söyleyeme karar verir.

23-08/14/dsc00720.jpg

Benim Güzel Ailem 23 Ağustos Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin