resim yok
20 Ağustos 2011 - 00:00

 

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı
 
Haziran ayında tatile giren dizinin sezon finalinde; Fatmagül hayatını karartan 3 düşmanı ile yüzleşmiş, Yaşaranlar delil yetersizliği nedeni ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı.
 
Vural ve Kerim arasında yaşanan kavgaya şahit olan Mustafa, gizli kalan tüm gerçekleri Vural’ın ağzından öğrenmişti. Ilgazlar’ın İstanbul’a dönmek için hazırlandığı sırada ise jandarma ekipleri Kerim’i, Vural’ı öldürdüğü gerekçesi ile tutuklamışlardı.
 
8 Eylül’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin yeni sezon ilk fragmanında:
 
’Benim Hala Umudum Var’ şarkısı ile başlayan tanıtım filminde Fatmagül, tutuklu bulunan Kerim’i hapishanede ziyarete gidiyor. Kerim’e olan aşkını daha fazla gizleyemeyen Fatmagül, içinde bulunduğu durumu anlatan bir harekette bulunuyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin