Benim Hala Umudum Var'ın yıldız ismi 'Neva' ile geliyor!

'Neva' isimli duygusal filmde tutkulu iki aşığı canlandıran Başak Parlak ve Şükrü Özyıldız, "Kalbi olan herkes bu filmde ağlar" diyor.

resim yok
16 Eylül 2013 - 10:48
Röportaj

'Neva' isimli duygusal filmde tutkulu iki aşığı canlandıran Başak Parlak ve Şükrü Özyıldız, "Kalbi olan herkes bu filmde ağlar" diyor.

Başak Parlak ve Şükrü Özyıldız; Can Arca ile Birkan Uz'un yönettiği 'Neva' isimli filmde başrolleri paylaşıyor.

İzmirli Doktor Ilgın Olut'un yaşadığı aşk hikayesini anlattığı romanından uyarlanan filmi; aşkı, evliliği anlatıyor ve 'Sevgilinizin geçmişini nereye kadar sorgulayabilirsiniz?' sorusuna yanıt arıyor.

Filmde tutkulu iki aşığı canlandıran Başak Parlak ve Şükrü Özyıldız ikilisi konuştu:

 

Canlandırdığınız karakter nasıl biri?

 

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ: 'Ilgın Olut nasıl biri?' sorusu çok zor. Normal birisi değil! 'Ilgın', bir doktor; öğrencilik döneminde çok çapkın, uçarı bir tip. Ama kafasında kurduğu aşk modeline uygun kız arayışında. Öyle olduğuna inandığı kızı buluyor. 'Neva'ya ilk görüşte aşık oluyor; kendisini ona adıyor.

Neva ne demek?

BAŞAK PARLAK: Neva klasik Türk müziğinde bir makam ve çok güzel bir isim.

'Neva'yı 'Ilgın' için özel kılan şey ne?

Ş.Ö.: Sürekli beraber olduğu kızlardan değil. 'Neva'; çok masum. Masumiyeti ve saflığı, duruluğu onu çok etkiliyor. Kızın kirlenmemiş olduğunu görünce aşkı delice bir tutkuya dönüşüyor.

B.P.: 'Neva',içine kapanık, kendi halinde bir kız. Ilgın'ın hareketli yaşamı, eğlenceli dışa dönük hayatı ona çok farklı geliyor. Onun büyüsüne kaptırıyor kendini.

Filmde sorgulanan şey aşkın masumiyeti mi?

B.P.: Bu bir aşk filmi. 'Ilgın'la 'Neva'nın tutkulu aşkını, inişli çıkışlı aşk hayatlarını izleyeceğiz. Herkes filmde kendini bulacak ve birbirine tavsiye edecek.

Ş.Ö.: Filmde; 'Sevgilinizin geçmişini ne kadar sorgularsınız' gibi bir mesaj da var. Ama ben bunun yeterli olacağını düşünmüyorum. Filmde bundan çok daha fazlası var. Aşk adına her şey var. İzleyicinin geçmişte yaşadıkları bazı duyguları yeniden yaşayacaklarına inanıyorum.[reklam]

İzleyici ağlayacak mı?

Ş.Ö.: Kalbi olan ağlar. Ben ağladım.

 

B.P.: Ben de çok ağladım. Herkes ağlayacak. Herkes ağlasın zaten bu filmde.

 

EVLİLİĞİN AŞKLA HİÇ ALAKASI YOK'

Şükrü Bey, karşı cinste sevdiğiniz ya da sevmediğiniz özellikler neler?

Ş.Ö.: Dış görünüş olarak belli bir kriterim yok. Beni kısıtlamayacak, bana ayak uyduracak biri olması gerekir. Ayrıca, ben ilişkiye isim koyma taraftarı değilim.

Evlilik insanı değilsiniz o zaman. 'Bana evlenme hayaliyle gelmesinler' mi diyorsunuz?

Ş.Ö.: Evlilik tamamen hukuki bir şey. Evliliği saçma buluyorum. Ben evlilik adamı değilim. Kağıt üzerine atılan imzanın, aşkla hiçbir alakası yok. O kağıt olmasa da çocuk yapabilirsin. Evlilik, 'Birbirimizden ne koparırız'ın diğer adı.

Başak Hanım, siz evlilik hakkında ne diyeceksiniz?

B.P.: Ben evlilik insanı olduğumu düşünüyorum ama evlilik için daha erken.

 

 

BURCU KIRATLI YENİ İMAJI VE YENİ FİLMİNDEKİ ROLÜNÜ ANLATTI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin