Ünlü oyuncular As Maça kitabının film uyarlaması için buluşuyor!

Selim Çiprut'un çok satan romanı 'As Maça' film oluyor. Çiprut kitabını, 'Issız Adam'ı izledikten sonra yazmaya karar vermiş

resim yok
16 Eylül 2013 - 10:31
Magazin

Selim Çiprut'un çok satan romanı 'As Maça' film oluyor.

 

Çiprut kitabını, 'Issız Adam'ı izledikten sonra yazmaya karar vermiş.

 

FİLM OLUYOR!

Dört arkadaşın birbirlerine bağlılık hikayesini anlatan 'As Maça' kitabı film oluyor.

 

KİMLER VAR?

Çekimleri yakında İzmir'de başlayacak olan filmde; Yeşim Salkım, Altan Gördüm ve Emre Altuğ rol alacak.

 

Gördüm, filmde Yeşim Salkım'ın kocasını canlandıracak. Burada ilginç olan ise; filmin beyaz perdeye uyarlanma hikayesi...

 

BEKLENTİLER

Birkan Uz'un yöneteceği filmin yapım şirketi, '400 bin satan kitabın filmi 400 bin izlenirse, bu film para kazanır' mantığı ile filme start vermiş.

Ünlü isimlerle anlaşıp projeyi hayata geçiren yapımcılar, filmden gişe anlamında çok şey bekliyor.

 

ÇIKIŞ NOKTASI 'ISSIZ ADAM'

As Maça'nın esin kaynağına gelince... Yazar Selim Çiprut, 'As Maça' isimli romanını yazmadan önce milyonları ağlatan 'Issız Adam' filmini izlemiş. Fakat herkesi iki göz iki çeşme ağlatan filmde bir damla bile göz yaşı dökememiş! Bunun üzerine de 'As Maça'yı yazmaya karar vermiş.

Kısacası 'Issız Adam', Selim Çiprut'u 'As Maça' romanını yazmaya sevk etmiş. Yani; 'As Maça' romanı 'Issız Adam'dan, 'As Maça' filmi'de 'As Maça' romanından esinlenerek ortaya çıkmış.

 

BU HİKAYE AĞLATACAK

‘As Maça’, henüz çocukken birbirlerine bağlanan, farklı kişiliklere sahip olan dört erkek arkadaşın, zamanla hayatın zorluklarına karşı omuz omuza verip, hayattan ve birbirlerinden asla vazgeçmediklerini anlatan bir dostluk öyküsünü konu alıyor.[reklam]

KİTABIN TANITIM BÜLTENİNDEN

Dört arkadaşın unutulmaz hikayesi...

Bazı kötü anlar olur insanın hayatında. Çaresiz hissedip kendini dış dünyaya kapattığı, inancı olmasa da Allah'a sığınıp bir 'Mucize' dilediği. Bu, kişinin çaresizliği değil acizliğidir aslında. Halbuki çevresindeki insanlara baksa aradığı 'Mucize'yi onlarda bulması imkansız değildir.

Yeter ki inandıkları tek bir cümle olsun hayatlarında: 'Her insanın hayatında O'nu mucizelere götüren bir As Maça'sı vardır'. Emin olun siz o As Maça'yı bulamayacağınızı düşünseniz de o sizi er ya da geç mutlaka bulacaktır.

"As Maça" henüz çocukken birbirlerine bağlanan, farklı kişiliklere sahip olan dört erkek arkadaşın, zamanla hayatın zorluklarına karşı omuz omuza dimdik ayakta durup, hayattan ve birbirlerinden asla vazgeçmediklerini anlatan bir dostluk öyküsüdür...

 

 

ÜNLÜ HOLLYWOOD YAPIMCISI HANGİ TÜRK OYUNCUYA SÜRPRİZ YAPTI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin