Benim Tatlı Yalanım Nejat (Furkan Palalı) kimdir?

Star TV ekranlarının yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım, hikayesi ve oyuncuları ile daha başlamadan sevildi. Benim Tatlı Yalanım Nejat kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
13 Haziran 2019 - 16:37
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım, hikayesi ve oyuncuları ile daha başlamadan sevildi. Benim Tatlı Yalanım Nejat kimdir? Gerçek adı nedir? 

Benim Tatlı Yalanım Nejat kimdir?

19-06/11/nejat.png

Kayra'nın babasıdır. Aylin ile yıllar önce evlenmiş ancak Aylin tarafından terk edilince kızını tek başına büyütmek zorunda kalmıştır. Kızı üzülmesin diye ona annesinin ağzından mektuplar yazan Nejat'ın yolunun Suna ile kesişmesi ile heyecan ve sıcaklık dolu yeni bir hikayenin başlangıcı olacaktır.. 

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Nejat karakterini Furkan Palalı canlandırmaktadır. 

Furkan Palalı kimdir?

19-06/11/palali-furkan.jpg

27 ekim 1986 doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği’nden mezun oldu.9 sene lisanslı basketbolcu (7 sene Kombassan Konyaspor 2 sene Tofaş) olarak potalar altında görev yapmıştır.

İyi derecede İngilizce yanında, 6 ay tiyatro eğitimi ve 2 ay yaratıcı drama eğitimi alan yakışıklı genç kısa sürede çok sayıda işlere imza attı. Furkan Palalı Atatürk 10 Kasım Defilesi (Ankara, Tekirdağ, Alanya), 29 Ekim Defilesi (Bursa, Ankara, Tunceli, Konya), Fatih Sultan Mehmet Defilesi ( TRT 1), Eskişehir Fashion Week, Bursa Ece Gürselle Gelin Damat Defilesi, İskenderun Prime Mall Yılbaşı Defilesi, Metro Gross Market ’2010 Sonbahar Katalog Çekimi, Metro Gross Market ’2010 Kış Katalog Çekimi, Errea Katalog Çekimi, Milli takım Forma Çekimi, Spartacus Blood and Sand dizisi lansmanı, Beyaz Tv “Gülay Kuriş” için Silk & Cashmere çekimi, Beğendik Mağazası katalog çekimi ve Galatasaray Katalog çekimlerinde yer almıştır.

Küçük Sırlar (Karakter) “Aras” karakteri, Ezel (Konuk oyuncu) ve birçok tiyatro oyunu deneyimleri olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin