resim yok
17 Ocak 2011 - 00:00

Beren Saat’in set arasında Beyazıt Öztürk'ün Psikopat karakterine büründüğü fotoğrafları paylaşım sitelerinin gözdesi oldu.

Güzelliği ve oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan Beren Saat'in yaptığı her iş olay oluyor. Güzel oyuncu, son dönemde adından en çok söz ettiren magazin ünlüsü... Fatmagül'ün Suçu Ne? ile rating rekorları kıran Beren Saat, arkadaş çevresi tarafından da esprili kişiliğiyle tanınıyor. Genellikle drama türü yapımlarda rol alan Beren Saat, çekim aralarında arkadaşları ile şakalaşmadan duramıyor. Buna en iyi örnek sona eren Aşk-ı Memnu'nun çekimlerinde yaptığı muziplikler.

 

Güzel oyuncunun baş rolünü canlandırdığı Aşk-ı Memnu biteli 1 sene oldu. Hatta Beren Saat yeni dizisine başladı ve yine rating rekorları kırıyor. Fakat Aşk-ı Memnu'nun setinde yaptığı şakalar hala konuşuluyor. Beren Saat'in uzun süren çekim aralarında sette can sıkıntısını gidermek için şişe dibi gözlükleri ile çevresindekilere verdiği pozlar sosyal paylaşım sitelerine düşmeye başladı. Sette beklediği sırada, çevresindekileri ve kendini eğlendiren güzel oyuncu, Beyazıt Öztürk'ün Psikopat tiplemesinden ilham alarak taktığı gözlükler ile rol arkadaşlarını kahkahaya boğmuş. Sosyal paylaşım sitelerinde hayranları Beren Saat'in bu hali ile bile güzel göründüğünü belirterek, ona olan hayranlıklarını da dile getirmeyi ihmal etmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin