resim yok
17 Ocak 2011 - 00:00

Polat'ın eski sevgilisi gönlünü rol arkadaşına kaptırdı

 

Karadağlar'ın Gülhayat'ı Hatice Şendil, aynı dizide yer alan rol arkadaşı ile aşk yaşıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın eski sevgilisi Hatice ŞendilKaradağlar’daki rol arkadaşı Burak Sağyaşar ile aşk yaşıyor. Hatice Şendil, “Ben yirmi sekiz, Burak yirmi dört yaşında ama olgun biri, çok iyi anlaşıyoruz” diyor.

Çekimleri Kazdağları’nda yapılan Karadağlar’ın setinde bu günlerde aşk rüzgarı esiyor. Rus yazar Dostoyevski’nin Karamazov Kardeşler eserinden uyarlanan dizide oturak alemlerinin namlı çengisi Gülhayat’ı oynayan Hatice Şendil'le avukat Selahattin Karadağ’ı canlandıran Burak Sağyaşar aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikilinin aşkını sadece yakın dostları biliyorlar.

EVLİLİĞE GİDEN BİR İLİŞKİ

Arkadaşlarına çok mutlu olduğunu ve evliliğe giden bir ilişki yaşadığını belirten Hatice Şendil, son olarak Kurtlar Vadisi Pusu'da rol almış ve rol arkadaşı Necati Şaşmaz ile 2 sene büyük aşk yaşamıştı. Güzel oyuncu ilişkisi bitince de diziden ayrılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin