Beren Saat ve Kenan Doğulu ayrıldı mı? Doğulu açıklama yaptı!

Kenan Doğulu ve Beren Saat ilişkisi hakkında açıklama geldi.

Merve Mutlu
14 Şubat 2020 - 15:18
Magazin

2014 yılının Temmuz ayında nikah masasına oturan ve haklarında bir ayrılık bir barışma haberleri çıkan ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu, yine bir ayrılık iddiası ile gündeme geldiler. 

20-02/14/kenan-beren.jpg

Beren Saat'in sosyal medya hesabında geçtiğimiz yıl yaptığı doğum günü paylaşımı ile başlayan ayrılık haberleri, taraflardan herhangi bir açıklama gelmemesi ile daha da güçlenmişti. Saat'in birbiri ardına gizemli paylaşımlarına karşılık Doğulu'nun sessiz kalması ise kafaları karıştırmıştı. Yakın zamanda barıştıkları haberini aldığımız ve el ele kamera karşısına çıkan çiftten bir ayrılık haberi daha geldi. 

Beren Saat ve Kenan Doğulu ayrıldı iddiasına Doğulu açıklama yaptı!

20-02/14/kenan-dogusu.png

Nükhet Duru'nun albüm lansmanına katılan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Sevgililer Günü için özel bir plan yaptıklarını anlatırken, çıkan barışıp tekrar ayrıldılar haberine de "Ayrılık yok. Yok öyle bir şey. Olursa.... 50 bin kere söyledim. İnsanlar da üzülüyorlar böyle şeyler duydukları zaman." yanıtını verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin