Kuzey Yıldızı Tülin (Burcu Binici) kimdir?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni oyuncusu Burcu Binici kimdir?

Merve Mutlu
14 Şubat 2020 - 17:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Güner'in yer aldığı Show TV dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Kuzey Yıldızı Tülin kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler... 

Kuzey Yıldızı Tülin kimdir?

20-02/14/kuzey-yildizi-tulin.png

Tülin, Kuzey'in eşi olan Şule'nin asistanıdır. Kuzey'e aşıktır. Kuzey, Şule'nin açıklarını bulmak için Tülin'i kullanmaya çalışacaktır. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Tülin karakterini Burcu Binici canlandırmaktadır. 

Burcu Binici kimdir?

20-02/14/burcu-binici.jpg

Aydın'da büyüdü. İlkokulu Ekrem Çiftci İlk Öğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Lise bittikten sonra Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde altı ay kadar çalıştı. 5 yaşından bu yana dans eden ünlü sanatçı Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. 1 sene kadar Anadolu Ateşi'nde dans ettikten sonra hayatı bir gün içerisinde değişti. En yakın arkadaşı Pınar Aydın kendisini menajeri ile tanıştırdı ve kendisi Rize Hemşinli olduğu için bütün aksanları yapabiliyordu. Ertesi gün Pınar Aydın'ın menajerinin yolladığı yerde bu aksanları yaparken İlkay Doğan yeteneğini keşfetti. Daha sonra Meral Okay, Bir Bulut Olsam'ın Gülengül karakterini teklif etti ve oyunculuğa ilk adımını attı. Aynı zamanda şan eğitimi almış, asma davul ve nagara da çalıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin