Beren Saat ve Kenan Doğulu'nın boşanacakları tarih belli oldu!

Boşanacakları iddiaları ile son günlerde gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun boşanacakları kesinleşti!

Merve Mutlu
21 Mart 2019 - 13:48
Magazin

Yakın bir zamanda Netflix yapımı bir dizi ile uzun bir aranın ardından yeniden oyunculuğa dönecek olan başarılı oyuncu Beren Saat ile başarılı sanatçı Kenan Doğulu, 2014 yılında evlenmişti. Beren Saat'in doğum gününde yayınladığı paylaşımında eski sevgilisi Efe'den bahsetmesi ve depresif ruh hali kafaları karıştırmıştı. 

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun aralarının bozuk olduğu haberlerini çıkaran doğum günü paylaşımı haberlere konu almış, böylece Saat magazin dünyasının radarına girmişti. Her söylediği ve yaptığı ayrı ayrı haber olan Saat ayrılık iddialarıyla ilgili sorulara verdiği, "Zaman verin düşüneyim" cevabıyla iddiaları daha da güçlendirmişti.

19-03/21/beren-saat.png

Saat ve Doğulu cephesinde büyük bir gelişme yaşandı. Son görüldüğünde alyansını takmadığı fark edilen Beren Saat ve eşi Doğulu çiftinin, boşanmak üzere mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı. 

2. Sayfa'nın verdiği bilgiye göre: Ünlü çiftin anlaşmalı olarak boşanacağı tarih 28 Mart Perşembe günü olarak belirlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin