The Good Doctor uyarlaması için çalışmalar başlıyor!

Sevilen dizi The Good Doctor Türk televizyon ekranlarına uyarlanıyor... İşte detaylar...

Nurşah
21 Mart 2019 - 12:02
Gündem

Sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde kanallar yeni sezon dizileri için hazırlıklara başladı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre  sevilen yabancı dizi The Good Doctor'un uyarlaması için çalışmalar da başladı!

19-03/21/the-good-doctor-uyarlama-1553158209.jpg

The Good Doctor uyarlaması geliyor!

MF Yapım imzası taşıyacak olan The  Good Doctor dizisinin uyarlamasının önümüdeki Eylül ayında izleyici karşısına çıkması planlanıyor... Fox Tv ile masaya oturan yapım şirketi, yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin uyarlaması için başarılı yönetmen Yusuf Pirhasan ile anlaştı... Yusuf Pirhasan Baba Candır, Seviyor Sevmiyor, Kalp Atışı gibi sevilen projelerde de çalışmıştı...

19-03/21/the-good-doctor-turk-uyarlamasi.jpg

The Good Doctor konusu

Bates Motel adlı psikolojik gerilim dizisinde rol alan başarılı oyuncu Freddie Highmore, The Good Doctor'da başrolde yer alıyor. 2017 senesinde yayın hayatına başlayan dizi kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi. 

Otizm ve savant sendromu olan Shaun, dikkat çekmemek için sessiz sakin bir kasabaya taşınıyor... Dizide Shaun karakterinin yeni taşındığı kasaba ve çalışmaya başladığı hastanede başına gelenler anlatılıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin