Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ konuk oluyor!

Sunucu İbrahim Selim'in 'Ajaba' isimli yeni programının ilk konukları Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat oldu. İstanbul İçin Son Çağrı filminde yeniden bir araya gelen ikili, Selim'in sorularına kahkahalar eşliğinde cevap verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu tanıtımdan notlar...

Berfin Sengil
22 Kasım 2023 - 15:11
Magazin

Ekranların sevilen isimlerinden olan İbrahim Selim'in sunuculuğunda 'Ajaba' adıyla başlayacak programın ilk konukları Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat oldu.

Yakında seyirciyle buluşacak İstanbul İçin Son Çağrı filminin başrol oyuncuları olan Saat ile Tatlıtuğ için İbrahim Selim, "İlk bölümümüz, adına şiirler yazdıracak, dateler iptal ettirecek, görls nightlar düzenletecek cinsten" ifadelerini kullanarak programın tanıtımını yayınladı.

23-11/22/stanbul-icin-son-cagri.jpg

Programın tanıtımında ayrıca "Günde en az bir kere ‘Nasıl bir iş geliyor Ajaba?’ dediğiniz İstanbul İçin Son Çağrı filminden Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ile beraberdik efenim. Evet yanlış görmediniz, yanlış okumadınız.

‘Bu ikiliyi sadece iki kez mi yan yana göreceğiz Ajaba ya?’ dediğinizi duyar gibi olduk ve çareyi ilk bölümde aradık. Daha fazla ve daha fazla derseniz bir yere kıpırdamayın, beklemede kalın. Çünkü her an gelebiliriz." ifadelerine yer verildi.

'Ajaba'nın Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'li tanıtımı için tıklayınız:

https://www.youtube.com/shorts/VLPU5otWuFM 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin