"Kuzgun"un yeni adresi belli oldu

Başrollerinde Burcu Biricik ile Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun dizisinin ünü ülkeyi aştı. Kuzgun şimdi de Rusya'daki seyirciyle buluşacak. Kuzgun ne zaman yayınlanmıştı? Kuzgun'un konusu ne? Kuzgun'da kimler oynuyor? Kuzgun uyarlama mı? Kuzgun ne zaman final yaptı? Kuzgun'un finaline neler yaşandı?

Berfin Sengil
22 Kasım 2023 - 15:30
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan 2019 yapımı Kuzgun dizisine yurt dışı pazarındaki ilgi devam ediyor. Barış Arduç ile Burcu Biricik'in başrollerinde yer aldığı dizinin bu kez Rusya'da yayına başlayacağı açıklandı.

Ay Yapım imzalı Kuzgun, 25 Kasım'da "Ворон" adıyla Domashniy kanalında ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak.

 23-11/22/11.jpg

Kuzgun Hakkında

21. bölümüyle ekranlara veda eden dizide Kuzgun ve Dila iki polis arkadaşın beraber büyüyen çocuklarıdır ve birbirlerinin çocukluk aşklarıdır. Kuzgun'un babası tuzağa düşürülerek şehit olan bir polistir ve sebebi de Dila'nın babasıdır. Babasının intikamını almak için 20 yıl bekleyen Kuzgun ve başarılı bir avukat olan Dila'nın yolları yeniden kesişir. Kuzgun babasının ölümünden sonra başka bir kimlikle yaşamış ve korumalık yapmıştır. Babasının intikamını almak için plan yapar ve düşmanının kızıyla aşk yaşar. Gerçek olan bu aşkın önüne intikam engeli çıkar.

Kuzgun'un oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Ahsen Eroğlu, Onur Saylak, Levent Ülgen, Caner Şahin, Settar Tanrıöğen, Tülay Günal ve Nilperi Şahinkaya gibi başarılı isimler yer almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin