Beren Saat'e evlilik teklifi getiren elbise!

İntikam'da Beren Saat yine göz kamaştıracak!

resim yok
29 Ocak 2014 - 12:02
Yeni Bölüm

İntikam'da Beren Saat yine göz kamaştıracak!

Kanal D'nin sevilen ve çok konuşulan dizisi 'İntikam' konusu kadar ana karakterlerin kıyafet ve aksesuvarlarıyla da dikkat çekiyor.

 

İşte detaylar:

 

ÇOK KONUŞULUYOR

Hafize ve Seda Çeliktürk'ün styling'ini yaptığı dizide, özellikle başrol oyuncusu Beren Saat'in gece kıyafetleri kadın takipçiler arasında çok konuşuluyor.

 

ÖZEL TASARIM

Saat, yarın akşamki bölümde de Özgür Masur tarafından özel olarak tasarlanan bir elbiseyle ekrana gelecek.

 

GECENİN SONUNDA...

El işi dantelden dikilen gri mavi elbiseyi, Arsoylar’ın organize ettiği bir davette giyecek olan Yağmur, gecenin sonunda Emre'den evlilik teklifi alacak.

 

BU HAFTA NELER OLACAK?

Yağmur, Şahika'nın bir sırrını öğreniyor... Dizide bu hafta neler yaşanacak?

 

İşte hatanın kısa özeti...[reklam]

Yağmur, Şahika’nın yıllardır sakladığı bir sırrını öğreniyor ve eline çok önemli bir koz geçiriyor.

Yağmur, babasının ona yazdığı diğer mektupları araştırırken, Şahika'nın geçmişine dair çok gizli bir bilgiye ulaşır. Yağmur’un eline geçen bu kozla, Şahika için kabus dolu günler başlar. Bu koz, aynı zamanda Arsoylar’ın hesaplarını ele geçirmek için bir ipucu da teşkil eder.

Babasının katil olduğunu öğrenen Cemre, Yağmur'un hiç hesaplamadığı bir şey yapar. Şahika, Cemre’nin elindeki ses kaydını ve onun her şeyi öğrendiğini görünce şok olur. Haldun ve Şahika, bu durumdan sıyrılmak için Emre’yi de yanlarına çekmeye çalışırlar ancak, Cemre anlatılanlara ikna olacak gibi değildir. Rüzgar'ın elini kana bulamaması ise Cemre’nin elindedir.

 

İNTİKAM 41. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yağmur ve Ali'ye dair çember daralırken, Emre şüphelerini bertaraf edecek bir teklifte bulunur. Emre'nin teklifi, Yağmur dahil herkesi şaşırtır.

 

 

BEREN SAAT'TEN HAYRANLARINI ÇOK ÜZECEK KARAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin