Beren Saat'e 'Kösem Sultan' için teklif gitti mi?

Beren Saat için 'Keşke olsa' denilen rol!

resim yok
14 Temmuz 2014 - 09:31
Magazin

Beren Saat için 'Keşke olsa' denilen rol!

Kösem Sultan rolü için Beren Saat'e henüz teklif götürülmemiş.


Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu yazdı.

 

İşte o yazıdan satır başları:

 

'BEREN SAAT 'KÖSEM' OLMADI'

''Star'ın 'Kösem Sultan' projesi şimdiden çok konuşuluyor. Kösem Sultan kim olacak?

Beren Saat'in adı geçti...

Yetkili kişilere sordum, konu kendisiyle hiç konuşulmamış;  teklif götürülmemiş. Ama ''Keşke olsa'' deniliyor. Yani Beren Saat 'olur' verirse, bu iş gerçekleşecek.

Başka isim var mı? Şimdilik tek aday Beren Saat. Bence kabul edebileceği bir teklif.''[reklam]

GÜÇLÜ BİR KADIN

Beren Saat dışında 'Kösem Sultan'ı canlandıracak isimler arasında Meryem Uzerli ve Tuba Büyüküstün gibi isimler gösterilse de oyuncuların fanları tarafından yapılan ankette 'Kösem Sultan'ı canlandırması istenen isim Beren Saat olmuştu.

 

'ANASTASIA'

Osmanlı tarihinin en etkili kadınlarından biri olan ve asıl adının Anastasia olduğu bilinen Kösem Sultan, 1590 yılında Yunanistan'da doğdu. Kösem Sultan, 15 yaşında İstanbul'a gönderildikten sonra Osmanlı padişahı I. Ahmed'in eşi oldu.

Hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına ve opera eserlerine konu olan Kösem Sultan, oğulları 4. Murat ve İbrahim'le torunu 4. Mehmet döneminde uzun yıllar devlet yönetiminde etkili olmuş bir sultandır.

 

 

BEREN SAAT'İN DÜĞÜNÜ YAKLAŞIRKEN ŞOK İDDİA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin