Geçen haftanın ses getiren magazin bombaları!

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

resim yok
12 Temmuz 2014 - 12:36
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

Öne çıkan gelişmeler şöyle:

 

GÜLBEN ERGEN'DEN SONRA MUSTAFA ERDOĞAN DA MI EVLENİYOR?

Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen'den ayrıldıktan sonra ilk kez başka biriyle el ele görüntülendi. Çocuklarını görmek için Bodrum'a gelen Mustafa Erdoğan ile yaklaşık altı aydır birlikte olduğu öğrenilen sevgilisi Meltem Melt Bodrum gecelerinin keyfini çıkarıyor. Melt, daha önce eski futbolcu Sergen Yalçın'la aşk yaşamıştı. Melt'in Bodrum'da Yalçın'ın göbeğini öperken çekilen görüntüsü çok konuşulmuştu. Bodrum merkezdeki Victoria Bar'da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çift, mekân çıkışı objektiflere yakalandı. Mekândan çıkar çıkmaz önlerini kesen sokak çiçekçilerine para veren Erdoğan, güzel sevgilisinin ayaklarının altına gül döktürdü.

Yeniden evleneceği konuşulan Gülben Ergen'in ardından Mustafa Erdoğan da mı evleniyor?

Mustafa Erdoğan'ın evleneceğini sanmıyorum. Gülben Ergen'in de zaten aldığım son duyumlara göre evlilik kararında bir değişiklik olmuş. O ilişki evlilikle bitmeyecek. Hangi taraf olduğunu söylemeyeyim ama bir taraf evlenmeyi isterken diğer taraf istemiyormuş. Kaçak dövüş söz konusuymuş. O yüzden de bu işin sonu, Gülben'i tanıyanlar ve çevresindeki insanların söylediğine göre evlilikle bitmeyecek. Çift zaten bir kez ayrılmış. Sonrasında dayanamayıp barışmışlar ancak şimdi yine araları limoniymiş.

 

KIVANÇ TATLITUĞ ZİRVEDEN AŞAĞIYA İNİYOR

Bu sezon rol aldığı dizisinin beklenen başarıyı gösterememesinden sonra büyük hayal kırıklığı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, tatil için ABD'nin Los Angeles kentine uçtu. Business class'ın en gözde koltuğu A1'de seyahat eden ünlü oyuncu alkol duvarını aşınca, uçuş görevlilerine zorlu anlar yaşattı. Geçtiğimiz perşembe günü yaşanan ve büyük tepki toplayan olaylar diğer yolcuların anlatımıyla şöyle gerçekleşti: Asabi hareketleriyle dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre kız arkadaşı Başak Dizer'i haşladı. Sürekli alkol aldığı gözlenen oyuncu, sürekli içki isteyerek dikkatleri üzerine topladı. Servis listesinde bulunan pahalı şarabı tek başına bitiren oyuncu, servisin gerisi gelmeyince çileden çıktı. Daha sonra kendisine önerilen farklı bir marka şarapla yolculuğuna devam eden Kıvanç, business class'ta uluslararası bir şöhretin farkına vardı. THY'nin marka yüzü olan ve Yunanistan tatili dönüşü İstanbul üzerinden ülkesine dönen ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant'ı fark eden oyuncu, görevlilerden kendisini ünlü basketbol yıldızıyla tanıştırmalarını istedi. Ancak ünlü yıldızın nezaket gösterip iki çocuğu ve eşi yanındayken koltuğundan kalkıp Tatlıtuğ'un ayağına gitmesine karşı onun laubali oturuşunu bozmayışı, yolcular arasında yeni bir tepki konusu oluşturdu.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir yalanlama gelmemesini, böyle bir skandalın yaşandığı yönünde yorumlayabilir miyiz?

Bugüne kadarki tanığımız Kıvanç'la hiç alakası olmayan bir hareket bu. Alkol servisinin devamını istemesi ve onunla ilgili yaşanan sorunlar belki doğrudur ama Kobe Bryant'la ilgili iddiaların doğru olduğuna inanmıyorum. Bir Amerika seyahatimde Kıvanç'la aynı uçaktaydım. Asla yerinden kımıldamadan, film izlemek, kitap ve dergi okumak dışında bir şey yapmayan, kimseyle hatta yanındaki insanla bile tek kelime konuşmadan bir yolculuk geçirdi. O yüzden bu iddia beni biraz düşündürüyor. Kıvanç konuyla ilgili bir yalanlama yapmadı. Belki bunun nedeni yurt dışında oluşudur. O yüzden o konuşmadan biz ne desek boş. Kıvanç hakkında son zamanlarda sette kavgacı biri olduğuna dair söylentiler vardı. Kötü giden reytingler yüzünden agresifleşiyormuş. Bunların abartı olduğunu düşünmüştüm ama üzerine bu olay olunca kafamda soru işaretleri oluştu. Ya yazılanlar dedikodudan ibaret ya da doğru. Eğer doğruysa Kıvanç bunalımda ve zirveden aşağıya doğru iniyor demektir.[reklam]

BEBEK, EVLİLİĞİ KURTARACAK MI?

Şarkıcı-oyuncu Kutsi, rol arkadaşı Feyza Çıpa'ya aşık olunca 5 yıllık eşi, kızı Ceylin Ada'nın annesi Sinem Bayraktutar'ı terk edip sevgilisinin evine yerleşmişti. Başka bir eve yerleşen Kutsi ve eşi, geçmişe sünger çekip mutluluğu yeniden yakaladı. Bayraktutar'ın ikinci çocuğuna iki aylık hamile olduğu öğrenildi.

Bir süre ayrı kalan çift, dostlarının araya girmesiyle barışmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise yeniden ayrılık söylentileri çıkmıştı. Şimdi ise çiftten bebek müjdesi geldi. Bu bebek, evliliklerini kurtarmalarına vesile mi olacak?

Ünlü-ünsüz birçok çift, evliliği kurtarmak için yeniden bebek yapmayı deniyor. Ben tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, ilişkilerde işin büyüsü bir kere kaçtıysa sonra toparlayamıyorlar. Bir kere aralarına üçüncü kişi girdiyse toparlamaları çok zor oluyor. İlişki boşanma yoluna girdiğinde kadınlar evliliği kurtarmak adına çocuk yapmayı tercih ediyor. Çocuk olursa durumu toparlayacaklarına inanıyor. Çocuk olduktan kısa süre sonra da ertelenen ayrılık gerçekleşiyor. Olan her seferinde çocuğa oluyor. İnşallah bu sefer beni yanıltırlar. Bugüne kadar bu konuda karşılaştığımız olumsuz örnekleri ezer geçerler. Evliliklerini kurtarmalarını ve çocuklarıyla mutlu olmalarını isteriz. İnşallah bunu başarırlar.

 

BEREN İLE KENAN TARİHİ SIR GİBİ SAKLIYOR

Beren Saat-Kenan Doğulu çifti 27 Temmuz'daki nikâhları için Amerika'ya uçtu. Çifte seyahatleri sırasında Beren'in annesi Ayla Saat ve anneannesi Habibe Dikmen ile Kenan'ın annesi Serpil Doğulu ve kardeşi Canan ile eniştesi Emre Özdemir de eşlik etti. Havalimanında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan çift, daha sonra check-in işlemlerini yaptırdı. Doğulu, kendisini görüntüleyen muhabire, "Bize dair tüm haberler sizde çıkıyor. Burada olacağımızı nereden öğrendiniz? Aileden biri galiba size haber uçuruyor" diye takıldı. Aile, Amerika'ya business class uçtu. Beren Saat-Kenan Doğulu'nun aileleri, sadece çok yakınlarının katılacağı düğünün ön hazırlıkları için erkenden ABD'ye gitti. Çift, dönüşte Büyükada'da da 500 kişilik bir kutlama yapacak.

Herkesin merakla beklediği düğüne sayılı günler kaldı. Çiftin Los Angeles'taki nikâhın ardından Büyükada'da 500 kişilik bir kutlama yapacağı konuşuluyor. Düğünle ilgili son karar bu mu?

Büyükada'da kutlama yapılmayacak. Çiftin böyle bir planı yok. Her şey Los Angeles'ta olacak. Belki döndüklerinde Kenan evinde küçük bir davet verir o kadar. Düğün tarihleri de kesin 27 Temmuz diyemiyorum çünkü bu konuyla ilgili büyük bir gizem var. Oradaki tüm hazırlıklar tamam ama tarihi sır gibi saklıyorlar. Nikâha çağırdıkları davetlilerin, 22-30 Temmuz tarihleri arasında orada olmalarını istediler. Herkes bu bir hafta için uçak bileti alıyor. Davetliler hem orada bir hafta tatil yapacak hem de merakla beklenen nikâha katılacak. Kenan ile Beren bir gün öncesinden yakınlarını arayıp düğün yarın diyecek. Oraya gidecek olanlar otellerde bir haftalık rezervasyon yaptırdı. Bakalım sır düğün nasıl olacak.

 

 

BUĞRA GÜLSOY, SEVGİLİSİ İLE PLAJDA YAKALANDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin