resim yok
13 Ocak 2011 - 00:00

Beren Saat güzelliğiyle kadınlara adeta rol model oldu.

 

Dizi yıldızları hayatımızda öylesine  yerler edindiler ki artık estetik merkezlerinin kapısını çalanlar, ellerinde ünlü oyuncuların fotoğrafları ile doktorun karşısına çıkıyorlar. Burnunu yaptırmak isteyen kadınlar en çok Beren Saat’in burnunu beğeniyorlar.

 

Beğenilmek duygusu ile bıçak altına yatan birçok insan, son dönemde Beren Saat’e benzemek istiyorlar. Yüzü güzel oyuncuların popüler dizilerde oynaması ile, estetik cerrahlara başvuran hasta sayısında da artış olduğunu söyleyen Op. Dr. Eser Aydoğdu, Beren Saat’in burnuna benzemek için yapılan operasyonların revaçta olduklarını söyledi. Bunun en önemli nedenininse, Beren Saat’in burnunun güzel olmasının dışında şu anda çok popüler olmasından kaynaklandığını belirtti.
 

Erkeklerdeyse burun ameliyatlarında favori Kıvanç Tatlıtuğ. Aydoğdu, göğüs estetiği operasyonlarında erkeklerin kendilerine örnek aldıkları isimin şu aralar dans yarışması ile popüler olan milli yüzücü Derya Büyükuncu olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun saçlarının da saç ekimi operasyonlarında erkekler tarafından örnek gösterildiklerini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin