Beren Saat'in doğum günü mesajı herkesi şaşırttı! Ünlü oyuncu eski sevgilisini böyle andı..

Aşk - ı Memnu'nun yıldız ismi Beren saat 35. yaşına bastı. Yaptığı doğum günü paylaşımı kafaları karıştırdı..

Merve Mutlu
26 Şubat 2019 - 10:44
Magazin

Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne ve İntikam gibi fenomen dizilerde rol alan ve dahil olduğu her yapımın başarıyla yol aldığı ünlü oyuncu Beren Saat, bugün 35. yaşına girdi. 

Yaklaşık 5 yıl önce şarkıcı Kenan Doğulu ile dünyaevine giren Beren Saat, ünlü olmaya hazırlandığı dönemde hayatında olan ve trafik kazasında kaybettiği eski aşkı Efe'yi, 35. yaş gününde anarak herkesi şaşırttı. 

19-02/26/bs.png

"Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim :) Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak; yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine... İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!..."

Bu notla kendi doğum gününü kutlayan Beren Saat, trafik kazasında kaybettiği eski aşkı Efe Güray'ı da anmadan geçmedi.

Beren Saat'in bahsettiği Efe kimdir?

 19-02/26/tr.png

Beren Saat aslında televizyon ekranlarına Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma ile taşındı. O sıralar hayatında Efe Güray vardı ve hem liseden beri sevgilisi hem de en yakın arkadaşıydı. Elemeler sırasında Beren Saat yerine sıra da tutan ve röportaj yapmak isteyen kameralara da gülümseyerek "Kız arkadaşım için sıra tutuyorum, onun yorulmasını istemedim!" diyen Efe Güray, bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Beren Saat o günü, ""Kardeşi aradı. Gazi Hastanesi’ne nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. Kopuk oralar. Yol boyu dua ettim. Ama Efe gitmişti, hissettim. Onu hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulansta ölmüş. Onu son kez görmek ve dokunmak istedim.." sözleriyle anlatıyordu ve hatta "Orada, o morgda, sevdiğim adama bakarken 'Birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım' dedim." diyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin