Dynasty dizisinde beklenmedik ayrılık!

Bir zamanlar Türk televizyonlarında Hanedan ismiyle izlediğimiz Dynasty'nin yeniden çevriminde sürpriz bir ayrılık daha gerçekleşiyor.

Nicollette Sheridan'ın Alexis Carrington olarak saltanatı sona eriyor!

Orijinali 1981-1989 seneleri arasında ABC kanalında yayınlanıp Türk televizyonlarında Hanedan ismiyle izleyiciyle buluşan; Amerika'nın en zengin iki ailesi Carrington ve Colby aileleri arasında süre gelen kavga ve düşmanlık üzerine kurulu hikayeye sahip "Dynasty"nin The CW kanalındaki yeniden çevriminde ayrılık var!

SHERIDAN'IN AYRILIĞI KESİNLEŞTİ!

Dizinin ilk sezonunun ikinci yarısında Alexis Carrington karakteriyle kadroya dahil olan Nicollette Sheridan, Dynasty'den ayrılıyor.

19-02/26/sheridan-dynasty.jpg

Peki, bu beklenmedik ayrılığın nedeni ne?

Yapımcı firma CBS Television Studios ve yayıncı kanal The CW konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Nicollette Sheridan, bazı kişisel ailevi sorumluluklarına odaklanmak için Dynasty'den ayrılıyor. Kendisi dizinin değerli bir parçasıydı, gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz."

Karakteri canlandırmak için Sheridan'ın yerine başka bir ismin kadroya dahil olup olmayacağı henüz belirsiz.

19-02/26/dynasty.jpg

Son olarak dizinin Mart ayı içinde ekranlara gelecek bir bölümünde görünecek olan Sheridan böylelikle Nathalie Kelley ve James Mackay'ın ardından diziden ayrılan bir diğer isim oluyor. Cristal Flores Carrington karakterine hayat veren Kelley ilk sezon sonunda diziden ayrılmış ve gerçek Cristal karakteriyle yerine Ana Brenda Contreras gelmişti.

Orijinal dizide Joan Collins'in hayat verdiği rolle izlediğimiz Sheridan, 2004-2009 seneleri arasında ABC ekranlarına gelen Desperate Housewives'taki beş sezonluk Edie Britt rolünün ardından ilk önemli televizyon dizisi projesiyle karşımıza çıkmaktaydı.

DYNASTY 3. SEZON ONAYINI DA ALDI!

Dynasty, pek gösterişli olmayan reytinglere rağmen geçtiğimiz günlerde yayıncı kanaldan 3. sezon onayını almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin