Dynasty dizisine Umutsuz Ev Kadınları'nın yıldızı Nicollette Sheridan katıldı!

The CW kanalının yeni sezon dizilerinden Dynasty'e Nicollette Sheridan geliyor.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 02:25
Gündem

Desperate Housewives'ın Edie Britt'i olarak tanıdığımız aktris Nicollette Sheridan, The CW'nun "Dynasty" dizisine geliyor!

Geçtiğimiz ay içinde ekran macerasına başlayan ve altı bölümünü geride bırakan dizide Sheridan'ı 1981-1989 seneleri arasında ekranlara gelen orijinal dizide Joan Collins'in hayat verdiği rolle göreceğiz.

SHERIDAN'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Sheridan; Blake Carrington'ın (Grant Show) ilk karısı, Fallon (Elizabeth Gillies) ve Steven'in (James Mackay) annesi Alexis Carrington karakteriyle karşımızda olacak.

Beklenmedik bir dönüşe imza atacak Alexis; Blake'in Cristal ile olan evliliğine karşı meydan okurken, çocuklarıyla yeniden bir araya gelecek ve kendisine ait olanlar için talepte bulunarak savaşmaya başlayacaktır.

Karakterin hangi bölümle birlikte dizinin hikayesine gireceği konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil. Sheridan'ın Alexis görünümü ise aşağıdaki gibi olacak.

17-11/29/joan-collins.jpg

SHERIDAN'IN KARİYERİ

2004-2009 seneleri arasında ABC ekranlarına gelen Desperate Housewives'taki beş sezonluk Edie Britt rolünün ardından ilk önemli televizyon dizisi projesiyle bir kez daha karşımıza çıkacak 54 yaşındaki Sheridan son olarak Hallmark Channel'ın televizyon filmi All Yours'ta rol almıştı.

17-11/29/nicollette-sheridan-desperate-housewives.jpg

Orijinali 1981-1989 seneleri arasında ABC kanalında yayınlanan ve Türk televizyonlarında Hanedan ismiyle izleyicilerle buluşan; Amerika'nın en zengin iki ailesinden Carrington ve Colby aileleri arasında süre gelen kavga ve düşmanlık üzerine kurulu hikayeye sahip efsane dizi Dynasty'nin hikayesinin bu sefer farklı bir oyuncu kadrosuyla anlatıldığı dizinin senaryosu Josh Schwartz & Stephanie Savage ve Sallie Patrick üçlüsünce kalame alınıyor.

Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay, Sam Adegoke, Robert Christopher Riley, Rafael de la Fuente, Alan Dale ve Grant Show'u oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Josh Schwartz, Stephanie Savage, Sallie Patrick, Esther, Richard ve Brad Silberling'den oluşuyor.

17-11/29/dynasty-dizisi-the-cw.png

CBS Television Studios ve Fake Empire ortak yapımcılığında hazırlanan Dynasty; sezonun 7. bölümü "A Taste of Your Own Medicine" ile 29 Kasım'da The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Dynasty" 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin