Fox'tan kültürel çatışma temalı komedi dizisi: Re-Training Day

Gelecek sezon için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdüren Fox, Re-Training Day isimli yeni bir komedi dizisi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 01:50
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, yeni yayın sezonu için yeni dizi projeleri geliştirmeye devam ediyor.

Kanal, son olarak "Re-Training Day" isimli bir komedi dizisi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Uncle Buck geliştirici/yürütücü yapımcıları Steven Cragg ve Brian Bradley, Ed Helms ve Mike Falbo'nun Pacific Electric Picture Corporation'ı, Storied Media Group ile Universal TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesine bakalım:

"RE-TRAINING DAY" KONUSU

Cragg ve Bradley ikilisinin senaryosunu ortaklaşa kaleme aldığı Re-Training Day'in hikayesi, Berkeley'deki okulundan kamu politikaları bölümünden mezun olan yenilikçi ve gelişime açık bir karaktere sahip Kim karakterine odaklanıyor.

Kocasının, kendilerini memleketi Missouri'ye getirmesinin ardından yerel bir kariyer merkezinde yönetici olarak işe başlayan Kim'in iyi niyetli ve özgür düşünce yapısındaki fikirleri, çalışanlarının ve müşterilerinin muhafazakar tutumlarına takılmaya başlar.

Kim, bu nedenle boşta gezen fabrika işçisi Dan'den kendisine kültürel tercümanlık yapması konusunda yardım ister. İkili bir süre sonra pek mümkün gözükmeyen bir dostluk oluşturur ve mevcut kültürel farklılık ve bölünme boyunca cılız bir köprü inşa etmeye başlarlar.

17-11/29/cragg-bradley.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Cragg ve Bradley'in genel bir anlaşmasının bulunduğu Universal TV yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu Pacific Electric'ten Helms ve Falbo ile Storied Media Group'tan Todd Hoffman ve Dennis Kim gibi isimler oluşturuyor.

Bradley ve Cragg ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı iki dizi projesi geçmiş dönemde onay alarak diziye dönüşmüştü. Bu diziler; ABC'de yayınlanan Uncle Buck ve NBC'de izleyicilerle buluşan How We Live.

MadTV ve Saturday Night Live'da yazarlık yaparak kariyerlerine adım atan ikili ayrıca ABC'nin Happy Endings ve Scrubs dizilerinde danışman yapımcı olarak çalışmışlardı.

Bu proje, Fox'un gelecek sezon için geliştirmeye başladığı ikinci kültürel çatışma temalı komedi dizi oluyor. Kanal geçtiğimiz aylarda Empire ve Star ortak yaratıcısı Lee Daniels, Modern Family yürütücü yapımcısı Vali Chandrasekaran ve Endemol Shine Israel ortaklığıyla hazırlanacak kültürel çatışma temalı İsrail uyarlaması bir aile komedisinin geliştirme çalışmalarına başlanması için onay vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin