Lee Daniels'tan Fox kanalına yeni bir dizi geliyor!

Fox; kültürel çatışma temalı bir aile komedisinin geliştirme çalışmalarına başlanması için onayı verdi.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 14:13
Gündem

Fox ve 20th TV'nin bu sezon en üretken yapımcılarından biri olarak öne çıkan Empire ve Star ortak yaratıcısı Lee Daniels'tan Fox kanalına yeni bir dizi geliyor!

Fox; Daniels, Modern Family yürütücü yapımcısı Vali Chandrasekaran ve Endemol Shine Israel ortaklığıyla hazırlanacak bir kültürel çatışma temalı aile komedisinin geliştirme çalışmalarına başlanması için onayı verdi.

İSRAİL UYARLAMASI DİZİNİN HİKAYESİ

"Nevsu: A Young Multicultural Couple" isimli İsrail dizisinden uyarlanacak ve Vali Chandrasekaran tarafından senaryosu kaleme alınacak dizinin kısaca hikayesine bakalım:

Dizinin hikayesi; kendine özgü üç farklı Minnesotalı aile; Afrikalı mülteci bir aile, açık havada yapılan sporlara düşkün Orta Batılı bir aile ve ırklararası genç bir aileye odaklanıyor.

Dizi, bu hikayeden hareketle "farklı olduğumuzdan çok daha birbirimize benzeriz" fikrini test etmeye çalışacak.

17-09/25/lee-daniels.jpg

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Lee Daniels Entertainment aracılığıyla Lee Daniels, Chandrasekaran, Pam Williams, Marc Velez; orijinal dizinin yaratıcıları Yossi Vassa, Shai Ben-Atar ve Liat Shavit ile Endemol Shine Israel ve Endemol Shine North America dizinin yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

ORİJİNAL DİZİNİN KONUSU

Dizinin uyarlanacağı orijinal yapım İsrail komedisi Nevsu (Habeşistan dilinde ruh anlamına geliyor), Endemol Shine Israel yapımcılığında hazırlanmış ve bu sene Mart ayında İsrail televizyonu Channel 2'de ekranlara gelmişti.

Vassa, Ben-Atar ve Shavit üçlüsünce senaryosu kaleme alınan Nevsu'nun hikayesi; Polonya yahudisi bir aileden gelen Tamar (Meyrav Feldman) ile evli olan Etiyopya orijinli bir reklam acentesi Gily Chalcho (Vassa) üzerine odaklanıyor.

İkili, çok ırklı bir ailenin tabiatında olan önyargı ve gerginliklerde gezinirken beş yaşındaki kızlarını yetiştirmeye çalışan normal bir çift görünümündedir.

Yeni dizinin yazarı Chandrasekaran, geçtiğimiz sezon başında dahil olduğu ABC/20th TV dizisi Modern Family'nin kilit yazar/yapımcıları arasında bulunuyor.

Projenin geliştirme çalışmaları sürüyor.

17-09/25/valichandrasekaran.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin