Çukur dizisi karakterleri belli oldu mu? Aras Bulut İynemli'nin yeni tarzı!

Çukur dizisi henüz başlamadan Aras Bulut İynemli fanları tarafından mercek altına alındı. Dizinin her hareketi büyük bir ilgi görürken Çukur dizisi karakterleri belli oldu mu? Dizi için Aras Bulut İynemli'nin yeni tarzı çok konuşulacak. Dizinin poster afişi de yayınlandı.

Berfu Gürle
25 Eylül 2017 - 15:48
İptal - Onay

Geçtiğimiz günlerde detaylarından bahsettiğimiz dizi sezona adını yazdıracak gibi gözüküyor. Aksiyon ve aşk dolu dakikalar yaşatacak dizinin takipçileri henüz yayınlanmadan büyük bir kitleye ulaştı. Başrollerde  Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz beraber rol alacak. 

Aras Bulut İynemli'nin yeni tarzı

İçerde dizisinde uzun olan saçlarını yeni dizisi için kesen yakışıklı oyuncunun yeni tarzı paylaşıldı. Sevenleri yeni tarzını beğenecek mi hepsi merak konusu...

17-09/25/aras-bulut-iynemli.jpg

Dizide canlandırdığı karakterin müzik ile uğraşacağı biliniyordu. Kısalttığı saçları ve aksesuar olarak taktığı yüzük detayı oldukça dikkat çekiyor.

17-09/25/aras-bulut-iynemli-1506343034.jpg

Dizinin poster afişi alışıldığın dışında

Dizinin yayınlanan afişi için çok söze gerek yok. Çukur adıyla oldukça özdeş bir afiş olmuş. İki gencin düşüşünü yansıtan çalışmada iki aşığın hikayesini göreceğiz. Ekim ayı ortalarında Show TV ekranlarına gelecek dizi rakiplerinden sıyrılacağa benziyor. 

17-09/25/ukur-1506343202.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin