Rüya dizisi final mi yaptı? Bulut, Alaz gerçeğini çözdü mü?

Show Tv'nin sevilen dizisi Rüya dizisi final mi yaptı? Rüya'da hesaplaşma zamanı geldi. Bulut, Alaz gerçeğini çözdü mü? sorularının cevabı haberimizin devamında.

Berfu Gürle
25 Eylül 2017 - 16:52
Gündem

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği Rüya dizisi final mi yaptı? Başrollerinde; Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder yanı sıra; Goncagül Sunar, Atilla Saral ve Emir Çubukçu'da yer alıyordu. Dizi dün akşam sevenlerine veda etti.

Rüya Final Bölümü Fragmanı

Rüya Final Bölümünde Olanlar

17-09/25/ruya.JPG

Rüya dizisinin final bölümünde Yıldız ile Alaz'ın evlenmesine Elif karşı çıktı. Bu evliliğin olmaması için elinden geleni yapan Elif bu konuda oldukça kararlıydı. Elif, Alaz'ın tehditlerinden kurtulmak için Yıldız'ı bu ateşe atmaya asla razı olmadı. Bulut, Alaz’ın teyzesi Selma’yı kaçırarak gerçeklerin peşine düştü. Alaz'ın kardeşi olduğunu öğrenen Bulut, bu gerçeğin karşısında donup kaldı. Bulut'un, Alaz ile ilgili çok güçlü kuşkuları ortaya çıktı ve bunların peşine düştü. Bir işlerin ters gittiğini düşünen Bulut, Alaz ile ilgili gerçeği öğrendi. Elif'i ailesinden intikam almak için kullandığını öğrendi.

Cihan, Ruhşan’a Alaz’ın öz oğlu olduğunu itiraf etti. İnan, İsa’dan Alaz ve Sırrı ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi. Hesaplaşma vaktinin geldiğini anlayan İnan, İsa ile birlikte Sırrı’nın yanına giderek onu öldürdü. Ala ise teyzesiyle buluşacağını sanarken karşısında Bulut’u gördü. Korkudan ne yapacağını şaşıran Alaz köşeye sıkıştığını anlayarak ona silah çekse de İnan ve İsa tarafından öldürüldü. Onca yaşanan acı olayları geride bırakan Bulut ve Elif uzun bir yola çıktıklar...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin