The CW'dan farklı zaman çizelgelerinde geçen bir aşk hikayesi: Hold Fast

The CW, iki farklı zaman çizelgesinde geçecek ve destansı bir aşk hikayesini anlatacak yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 01:39
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından The CW, iki farklı zaman çizelgesinde geçecek destansı bir aşk hikayesinin anlatılacağı yeni bir dizi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"Hold Fast" adlı dizinin hikayesi Amerika Birleşik Devletleri'nin yeniden yapılanma dönemi ile günümüz Charleston'ında geçen yeniden vücut bulan bir aşk destanını bizlere sunacak.

"HOLD FAST" KONUSU

Dana Stevens'ın (Reckless) senarist/yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunduğı dizinin hikayesine detaylıca bakacak olursak:

17-09/25/reconstructioneracoll.png

Hold Fast; kendisini yeni bir beden içinde günümüz Charleston'ında bulan Amerika Birleşik Devletleri'nin yeniden yapılanma döneminde yaşayan yaralı bir birlik askerinin iki zaman çizelgesinde anlatılan destansı aşk hikayesi üzerine odaklanıyor.

Geçmiş yaşamına dair bilgileri ve anıları hızla azalmakta olan kahramanımızın dahil olduğu yeni yaşamı hızla ilerlemektedir, üstelik bir de hatırlayamadığı bir nişanlısı vardır!

17-09/25/greg-berlanti-1506292579.jpg

Geçmişteki sevgilisine ne olduğunu umutsuzca bulmaya çalışırken bir yandan geçmiş hayatına dair anıları solmaya devam etmektedir.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Warner Bros. TV yapımcılığında hazırlanacak dizide Berlanti Prods'tan Greg Berlanti ile Sarah Schechter ikilisi Dana Stevens ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

17-09/25/the-cw-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin