Diriliş Ertuğrul dizisine Ogün Kaptanoğlu dahil oldu. Hangi karakteri canlandıracak?

TRT1 ekranlarında sevenleriyle buluşan fenomen dizinin 4. Sezonuna yeni bir isim daha katıldı. Diriliş Ertuğrul dizisine Ogün Kaptanoğlu dahil oldu. Ogün Kaptanoğlu hangi karakteri canlandıracak?

Berfu Gürle
29 Kasım 2017 - 11:50
Gündem

Diriliş Ertuğrul dizisine Ogün Kaptanoğlu dahil oldu. Karagül ve Deli Gönül dizilerinde yer alan başarılı oyuncu Ogün Kaptanoğlu, Diriliş Ertuğrul dizisi ile ekranlara geri dönüyor. 

Ogün Kaptanoğlu hangi karakteri canlandıracak?

17-11/29/dirilis-ertugrul-titan-ogun-kaptanoglu-1511945248.jpg

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri reyting rekorları kıran ve izleyicisine heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul'da Ogün Kaptanoğlu sürprizi sevenlerini heyecanlandırdı. Başarılı oyuncu başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın olduğu Diriliş Ertuğrul'da "Titan" karakterine can verecek.

Hangi bölümde dahil olacak?

17-11/29/ogun-kaptanoglu-dirilis-ertugrul-1511945259.jpg

Ogün Kaptanoğlu, keskin bakışlarıyla tam bir savaşçı görünümüne sahip. Dizi için ayrıca yeni bir imaj değişikliği de yapılmış. Kaptanoğlu Diriliş Ertuğrul 4. Sezonun 97. bölümünde ekranlarda seyircisiyle kavuşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin