Bizim Hikaye dizisine Çağatay Akman konuk oluyor!

FOX'un Bizim Hikaye dizisine Çağatay Akman konuk oluyor. Gece gölgenin rahatına bak adlı parçası ile 240 milyondan fazla dinleme sayısına sahip olan şarkıcı Akman bu bölümde izleyicileriyle buluşuyor.

Berfu Gürle
29 Kasım 2017 - 14:25
Gündem

Perşembe günleri FOX'un sevilen Bizim Hikaye dizisine Çağatay Akman konuk oluyor. Fenomen şarkıcı aynı zamanda dizinin jenerik müziğinin sahibi. 

MED Yapım'ın yapımcılığını üstlenen dizinin başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan yer alıyor. Bu hafta ekranlara gelecek yeni bölümünde büyük bir sürpriz yaşanacak. Akman Bizim Hikaye 12. Bölümüyle konuk oyuncu olarak ekibe dahil olacak.

Çağatay Akman kimdir?

17-11/29/agatay-akman-kimdir.jpg

1998 doğumlu olan genç sanatçı Youtube üzerinden paylaştığı "Gece gölgenin rahatına bak" adlı single parçası ile fenomenliğe ulaştı. Çocukluğundan bu yana rap müzik seven Akman şarkının sözlerini Koray Albayrak ile beraber yazdı. 240 milyonu aşkın dinleyiciye ulaşan şarkısı ile müzik hayatına giriş yapan Akman Bizim Hikaye'nin jenerik müziğininde sahibi. 30 Kasım Perşembe günü ekranlara gelecek Bizim Hikaye 12. Bölümünde konuk oyuncu olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin