The Bad Decisions Playlist romanı dizi oluyor!

Fox, Michael Rubens'in The Bad Decisions Playlist romanını ekranlara dizi olarak uyarlamak için çalışmalara başladı.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 14:37
Gündem

"Bir yabancı kasabaya girer ve her şey değişir..."

Michael Rubens'ın (Full Frontal with Samantha Bee) "The Bad Decisions Playlist" kitabı ekranlara dizi olarak uyarlanıyor.

Amerikan ulusal kanallarından Fox; Girlfriends' Guide to Divorce ortak showrunner'ı Adam Milch, yönetmen Craig Brewer (Empire, Hustle & Flow), Temple Hill ve 20th Century Fox TV. ortaklığında hazırlanacak dramedi türündeki "The Bad Decisions Playlist" dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"THE BAD DECISIONS PLAYLIST" KONUSU

Adam Milch'in senaryosunu kaleme alıp, Brewer'in pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin hikayesi şöyle:

The Bad Decisions Playlist'in hikayesi; genellikle aldığı yanlış kararlar nedeniyle işleri yüzüne gözüne bulaştıran ve zor durumlardan bir şekilde sıyrılmayı başaran 16 yaşındaki Austin karakterine odaklanıyor.

İddialara göre öldüğü bilinen babasının oldukça canlı görünen bir rock yıldızı Shane Tyler olarak hayatına girmesiyle birlikte Austin'in bütün dünyası yörüngesinden çıkar.

17-11/29/the-bad-decisions-playlist-1511955262.jpg

Kötü alışkanlıklara sahip olmasına ve uyuşuk yapısına rağmen yetenekli bir müzisyen olan Austin, yeni keşfettiği babasının cezbedici dünyasına kendisini kaptırmaya başlar ve kendisi, dostlukları ve ailenin bu yeni modern versiyonuna sahip olmanın ne demek olduğu konusunda daha fazla şey keşfetmeye başlar.

Belki ünlü babası onun hayatını değiştirmesine ve müzikal rüyasını gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olacaktır. Ancak, Austin belki de Shane'in kötü alışkanlıklarından daha fazla miras alacaktır.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Milch ile birlikte Brewer, Temple Hill'den Wyck Godrey ve Marty Bowen, Temple Hill'in TV bölümü başkanı Albert Page projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

17-11/29/adam-milch.jpg

İlk sezonunun ardından iptali gören ABC Family'nin Twisted dizisinin yaratıcı ismi olan Milch şu sıralar E!'nin The Arrangement dizisinde yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Milch ayrıca UnREAL dizisinde geçmiş dönemde danışman yapımcı olarak çalışmıştı.

The Bad Decisions Playlist dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin